Creare magazin online

Containere de locuit – o modalitate de a locui oriunde iti doresti

V-ati gandit vreodata oare cum e sa locuiesti intr-un container? Daca nu v-ati gandit niciodata la chestia asta, va spun eu ca e un sentimentu unic pe care nu trebuie sa il ratati. Daca cu cativa ani in urma containerele erau doar pentru depozitarea diferitelor marfuri si a diferitelor altor obiecte. Ei bine, domeniul containerelor a evoluat si el o data cu timpul, iar in momentul de fata intr-un container poate fi reprodus orice incapere dintr-o cladire. In ziua de azi exista containere de dus, containere office, containere WC si chiar si containere de locuit.

Asa cum am spus la inceputul articolului, sa locuiesti intr-un container e un sentiment absolut unic. In continuarea acestui articol am sa va vorbesc despre scurta mea experienta cu un container de locuit dar si de unde va puteti achizitiona astfel de containere de locuit dar si diverse alte tipuri de containere.

Containerul de locuit pe post de cabana turistica

O cunostinta de a mea detinea un teren undeva la munte unde dorea sa isi ridice o cabana in care sa aiba posibilitatea de a se relaxa in voie in weekenduri. Dar construirea unei cabane nu e un lucru tocmai simplu, este un lucru care necesita o groaza de timp si o multime de bani investiti, care din pacate de cele mai multe ori pe acestia nu ii avem pe toti o data.

Aceasta cunostinta, nerabdatoare sa aiba cabana construita si sa isi petreaca weekendurile la ea, si-a achizitionat un container de locuit, care spre surprinderea mea inlocuieste foarte bine cabana. Chiar daca beneficiezi de aceleasi conditii si in cabana si in containerul de locuit, in acesta nu ai la fel de mult loc, ceea ce e de la sine inteles.

Intr-un weekend am avut si eu ocazia sa merg la un mic gratarel la el la „cabana”. Pana mai spre seara lumea sa rarit, si am ramas mai putini. De comun acord am stabilit sa ramanem peste noapte acolo sa ne facem de cap. Va pot spune ca nu stiu daca am mai avut vreodata ocazia sa ma distrez asa de tare ca atunci cand am ramas peste noapte si am dormit in containerul de locuit.

Practic in acel container de locuit, nu iti lipseste mai nimic fata de o locuinta normala. Poti avea si o baie cu dus si toaleta, si o mica bucatarie, si paturi pentru dormit, absolut de toate. Am ramas placut uimit cand am vazut asa ceva.

Containere de locuit de la Heborom.ro

Daca va ganditi sa va achizitionati astfel de containere de locuit, sa stiti ca acestea pot fi amplasate in orice locatie. Am intrebat pe cunostinta mea unde a gasit sa cumpere un astfel de container de locuit. Si mi-a zis simplu. Pe internet, pe www.heborom.ro. De curiozitate am intrat si am vazut ca este o companie care produce si comercializeaza astfel de containere si chiar se poate da comanda de a produce un container la comanda.

Comments are closed