Creare magazin online

Copii nostrii sunt in siguranta?

Copii tai sunt in siguranta?

In ziua de azi nimic nu mai este sigur. Cu atat mai mult siguranta celor mici. La fiecare pas pandeste cate un pericol sau vreun strain cu ganduri rele.

Din aceasta cauza este bine sa ne luam cat mai multe precautii cand vine vorba despre siguranta copiilor notrii.

O tehnologie foarte folositoare in ziua de azi este ceasul cu gps pentru copii. Acest smartwatch copii iti poate da informatii pretioase despre micutul tau, cum ar fi locatia lui in timp real sau mediul ambient in care este. Unele modele chiar fac si poze astfel incat parintele poate oricand sa foloseasca de la distanta camera foto a micutului dispozitiv.

Ceasurile functioneaza cu o cartela sim cu ajutorul careia se efectueaza conexiunea la internet. Nu au nevoie de mult trafic de date pe luna, aproximativ 100mb fiind suficienti pentru o utilizare normala.

Prin intermediul internetului smartwatch pentru copii transmite pozitia GPS a dispozitivului catre un server de unde este decarcata de parinti automat in aplicatia SeTracker. Aceasta este o aplicatie gratuita si nu implica niciun cost aditional. Singurele costuri sunt cele cu reincarcarea cartelei sim ca aceasta sa fie mereu valida si sa aiba conexiune de date mobile.

Una dintre functiile principale este localizarea copilului. Aceasta se face cu ajutorul satelitilor GPS, iar atunci cand ceasul nu se afla in aer liber si deci nu are semnal de la sateliti cu ajutorul turnurilor GSM din zona sau cu ajutorul retelelor wifi.

O alta caracteristica foarte interesanta este monitorizare spion. Ce inseamna?

Trimitand o comanda din aplicatie catre ceas, acesta din urma va suna numarul de telefon indicat fara sa emita vreun semnal sonor sau sa se aprinda ecranul. Astfel parintele va intra in contact telefonic cu ceasul si va auzi ce se intampla in jurul acestuia.

In cazul unei urgente micutul poate sa apese butonul SOS iar in acel moment ceasul va suna automat la numerele setate ca fiind de urgenta.

Cea mai variata gama de ceasuri cu gps pentru copiio gasiti in magazinul nostru www.kidgps.ro

Comments are closed