Creare magazin online

Cosmetice profesionale pentru un ten perfect

Exista putine femei care nu folosesc machiajul, deoarece acestea nu stiu ca pot evidentia avantajele si pot ascunde defectele, modificand complet aspectul si contribuind la crearea unei imagini noi. Gama de cosmetice profesionale Paese este minunata. Exista  cosmetice de masa care pot fi gasite pe piata din domeniu si cosmetice profesionale care se gasesc in magazinele online de specialitate.

Tipuri de cosmetice decorative

Cosmeticele decorative sunt concepute pentru a fi utilizate zilnic sau cand mergi la anumite evenimente. Acestea sunt impartite in doua tipuri:

  1. Cosmetice pe care le gasesti la orice market, destinate utilizarii de catre amatori, si, de asemenea, aceasta clasa poate fi impartita la randul ei, in gama de masa si gama de lux. Principalele diferente constau in calitatea  si pretul produsului. Acestea sunt destinate exclusiv femeii obisnuite, pentru care aplicarea machiajului este o rutina zilnica.
  2. Cosmeticele profesionale sunt concepute special pentru a fi utilizate de artisti profesionisti de make-up si de cele care doresc sa se initieze in arta machiajului profesional sau sa foloseasca produse cosmetice de cea mai buna calitate. Produsele cosmetice profesionale sunt radical diferite de cele care se gasesc in orice magazin. In aceasta gama exista atat produse obisnuite, cum ar fi baza pentru machiaj, fond de ten, pudra, rujuri, precum si produse pentru ingrijire , de genul seruri pentru ten, produse profesionale de curatare, creme, produse cu filtre UV impotriva razelor ultraviolete etc.

Caracteristici

Prin ce se disting cosmeticele profesionale de cele pentru amatori? Iata principalele caracteristici:

  1. De foarte multe ori, acestea indeplinesc simultan atat functia decorativa si pe cea de ingrijire.  De exemplu, pot fi creme tonale cu factor de protectie solara sau cu efect hidratant etc.
  2. Instrumente cosmetice cu pigment. Aceasta, pe de o parte, ofera o aplicare mai durabila a fondurilor tonale pentru ten, ceea ce nu este foarte potrivit in viata de zi cu zi, iar pe de alta parte, produsele pigmentare ascund mult mai bine imperfectiunile pielii.
  3. Cosmetica profesionala pentru machiaj contine mult mai multe nuante tonale. Acest lucru se aplica in primul rand la farduri si blushuri. In paletele profesionale, seturile de farduri sunt in mai multe nuante ale aceleiasi culori, de la cea mai luminoasa la cea mai intunecata. Acest lucru este necesar pentru un make-up complex, cu tranzitii de la o culoare la alta. Aceasta metoda este folosita numai de artisti de make-up, in viata de zi cu zi, machiajul femeilor fiind mult mai simplu.
  4. Compozitia cosmeticelor profesionale exclude orice reactie alergica, deoarece au in componenta lor numai ingrediente naturale.
  5. Cresterea durabilitatii. Machiajul profesional se mentine atat cat este necesar, fara a se distruge. Acesta poate  disparea de pe fata numai dupa demachiere. Desigur, aceasta rezistenta este tentanta, si poate fi nu numai o necesitate dictata de cerintele de filmare, spectacole, sedinte foto si alte activitati similare, ci dupa caz, putand fi utilizate de orice femeie care doreste sa arate perfect. De regula, in viata de zi cu zi, exista si astfel de cerinte in ceea ce priveste durabilitatea machiajului.

Oricat ar parea de incredibil, pretul cosmeticelor profesionale nu este mult mai mare decat produsele cosmetice obisnuite. Si, cu toate acestea, pretul produselor cosmetice profesionale este justificat pe deplin.

Comments are closed