Creare magazin online

Creare unui brand

Identitatea unei marci este expresia vizuala a unui brand care este comunicat lumii exterioare si include numele, logo-ul, comunicarile si aspectul vizual. Identitatea unei marci creeaza o legatura emotionala si reflecta pozitionarea marcii si imaginea dorita. Identitatea si procesul de dezvoltare a marcii noastre consta intr-o analiza a necesitatilor afacerii prin aplicarea identitatii marcii pe mai multe bucati de comunicare de marketing. Creativitatea noastra este declansata atunci cand incepem dezvoltarea identitatii brandului clientilor nostri – aici incepe explorarea creativa. Investigam prin schite si tipografii de brainstorming pentru a gasi cele mai bune solutii care sunt dezvoltate digital in logo-uri mai rafinate. Prezentarile noastre despre logo-uri vin in jur de 3-5 directii ale logo-ului in care ne simtim cele mai de succes care reflecta in detaliu clientul nostru specific. Desigur, stim ca cine esti e mai mult decat logo-ul dumneavoastra. Brandul dumneavoastra se refera la modul in care identitatea vizuala, mesageria si actiunile vorbesc impreuna, cu voce consistenta, pentru a viza toate segmentele dumneavoastra de public pe plan intern si extern. 

  1. Brand design

Atunci cand cream un brand pentru o noua companie, primul lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare este ce fel de audienta dorim sa ajungem. Emotia este un factor care este deseori neglijat, deoarece multi designeri grafici presupun ca lucrul important este ca functioneaza in ansamblu, in schimb chestia care conteaza este mesajul pe care doriti sa-l transmiteti si ceea ce doriti sa-l reprezentati. Este esential sa alegeti numele care intruchipeaza perfect un concept pe care doriti sa il transmiteti. In acest moment ajungem la designul logo-ului, un grafic in care alegem combinatiile potrivite de culori ale imaginilor si fonturilor. Brand design contine in sine toate procesele enumerate mai sus pentru a determina identitatea corporativa si va cuprinde si o serie intreaga de accesorii cerute de o companie pentru comunicarea lor vizuala: hartie, ambalaje, brosuri, pliante, accesorii de afaceri pentru clienti si angajati. 

creare brand

  1. Logo

Daca vorbim despre rebranding, probabil ca ati petrecut ore intregi discutand logo-ul companiei dumneavoastra. In timp ce sigla este, fara indoiala, cea mai importanta parte a marcii, cu siguranta va lipsesc multe aspecte legate de branding, asa daca acest lucru este singurul dumneavoastra obiectiv. Este natural ca logourile sa evolueze si sa se schimbe cu tendintele de design, industria in care lucrati si evolutia tehnologiei. Logo-urile sunt legate de marca. Sigla dumneavoastra nu explica sau nu vinde, ci o identifica. 

Asigurati-va ca restul branding-ului dvs. urmeaza aceeasi factori. E mai mult decat design. Este vorba de fiecare caracter al copiei de pe site-ul dumneavoastra si de fiecare conexiune pe care o faceti pe social media. Echipa noastra lucreaza la un proiect care sa poate promova acest aspect in randul oamenilor. 

Pentru mai multe de detalii intra aici!

Comments are closed