Creare magazin online

Cros F-Secure Step by Step 2016

Evenimentul sportiv F-Secure Step by Step se afla deja la a treia editie, primele doua evenimente avand loc in 2014 si 2015.
F-Secure Step by Step este un eveniment gratuit, dedicat exclusiv IT-istilor si va alea loc in Parcul Tineretului (intrarea din bdul. Tineretului) pe data de 5 iunie 2016.

De ce sa participi ?

Obiectivul evenimentului este promovarea si sustinerea unui stil de viata sanatos prin miscare in randul corporatistilor, dar mai ales al IT-istilor. De ce IT-isti ? Probabil ca in mod normal, „alearga” de la o conferinta la alta, testeaza un nou echipament IT sau implementeaza o noua solutie software, dar ce ar spune de o simpla alergare in parc ?
Alergatul este cea mai veche si simpla forma de miscare si inseamna mai mult decat arderea caloriilor. Printre beneficiile alergatului se numara si:
-ajuta la imbunatatirea sistemului cardiovascular, respirator, digestiv si imunitar;
-intareste oasele si scade riscul aparitiei unor afectiuni, cum ar fi osteoporoza;
-regleaza metabolismul – alergarea reduce niveul de stres, oboseala si chiar depresiile in stare incipienta;
-ajuta la increderea in fortele proprii.
Pe langa cele enumerate mai sus, F-Secure Step by Step este un eveniment la care IT-istii isi pot intalni fosti colegi din domeniu, cu oameni ce lucreaza in IT cu care pot schimba oponii si nu in ultimul rand cu echipa F-Secure Romania, o gasca vesela si plina de buna dispozitie.

Log out, Shut down, go run !

https://www.facebook.com/events/593919847431153/

fete f-secure

Comments are closed