Creare magazin online

Cu proiectoare led vei obtine un nou design!

Despre electricitate

Fara electricitate, chiar si cele mai simple activitati ar fi greu, daca nu imposibil de dus la indeplinire in lumea in care traim.

Astfel ca, treptat, iluminatul a inceput sa primeasca din ce in ce mai multa atentie. Asa am ajuns in prezent sa avem acces la sisteme din ce in ce mai avansate de iluminare, cum este si cazul aparitiei de proiectoare led. Aceasta tehnologie, destul de recenta, este folosita in special pentru iluminarea spatiilor mari, acoperite sau neacoperite, in scop functional sau estetic.
proiectoare led
Este vorba despre tuneluri si monumente istorice, parcuri sau tereneuri se sport, ateliere, hale si chiar curti de case. Toate aceste spatii necesita un sistem performant de iluminare si cat se poate de rezistent. Asa a aparut nevoia crearii acestor proiectoare led de aici: https://www.electric-concept.ro/proiectoare-led , ce ofera o serie de avantaje demne de luat in seama.

Cu proiectoare led luminezi intens si ieftin

Este binecunoscut faptul ca multumita tehnologiei sub care se aliniaza, aceste proiectoare led au performante foarte ridicate atunci cand vorbim despre toate elementele ce caracterizeaza o sursa de iluminar. In vederea consumatorului, principala caracteristica se refera la consum.

Desi in privinta intensitatii de iluminare acestea ofera variante mai puternice, consumul scade comparativ cu generatii mai vechi din aceeasi categorie de produse. Astfel, consumul pentru un astfel de proiector care fac lumina a carei intensitate este egala cu 850 de lumeni va fi in jur de 9,5 Watti in timp ce pentru o astfel de forma de iluminat din generatiile mai vechi necesita aproximativ 15 Watti pentru a rezulta aceeasi intensitate.

Cum folosim proiectoare led in scopurile noastre?

In general, utilizarea de proiectoare led este foarte raspandita pe intreg globul pamantesc in special in locurile care necesita iluminarea unor zone mai extinse pentru a asigura campurile vizuale ale trecatorilor.

De asemenea, mai sunt folosite in scop artizanal in ideea evidentierii unor zone, sculpturi, sau picturi.

In sens larg, ele sunt folosite in general pentru iluminarea exterioara pentru domenii particulare, teatre sau diferite terenuri de joaca pentru a creste siguranta inhiband astfel posibile infractiuni care se bazeaza pe prezenta intunericului. Pentru iluminare interioare, astfel de corpuri de iluminat sunt folosite in halele industriale.

Comments are closed