Creare magazin online

Cu tuburi LED ai un iluminat eco si durabil al locuintei

Informatii generale despre tuburi LED

Niste tuburi LED au un numar mult mai mare de chip-uri LED incorporate intr-o carcasa, si sunt protejate de un scut acrilic. Ele sunt, de asemenea, in general, mult mai stralucitoare decat tuburuile neon sau cele fluorescente conventionale, deoarece acestea au un numar mult mai mare de elemente luminoase.

Magazinul online Electric Concept are in continuare oferta la cele mai ieftine sisteme de iluminat de pe piata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de avantajele pe care le ofera acestea.
tuburi led
Inlocuiti vechiile neoane cat mai repede pentru a va bucura de o multime de avantaje pe care aceste tuburi LED le ofera!

Top 3 avantaje ale dispozitivelor ce utilizeaza tehnologie LED

Cel mai important avantaj pe care aceste tuburi il ofera este economia mare de curent electric de care veti beneficia la factura de curent electric. Tuburile led au un consum cu 50% mai mic de energie electrica in comparatie cu toate modelele de neoane vechi. Astfel, veti face economii financiare foarte importante.

Un al doilea avantaj important pe care il are un sistem de iluminat cu tuburi led in ofera este reprezentat de mententanta acestuia. Este cunoscut faptul ca tuburile led au o durata de viata mult mai mare in comparatie cu neoanele obisnuite si rezista la un numar mai mare de cicluri de aprindere-stingere. Toate tuburile led de la Led Concept au o durata de viata de pana la aproximativ 35.000 de ore de functionare.

Este important si faptul ca aceste sisteme de iluminat tuburi led nu emit radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci astfel sunt prietenoase cu mediul inconjurator si deloc periculoase pentru oameni.

Concluzii pentru un viitor ecologic cu tuburi led

Analizand foarte bine avantajele prezentate mai sus, putem spune ca un sistem de iluminat format din tuburi led este cea mai buna solutie pentru iluminarea terenurilor de sport, cladirilor de birouri, camerelor pentru copii, zonele de preparare a mancarii, deoarece, pe langa avantajele mentionate mai sus, acestea sunt foarte rezistente la posibile socuri, nu atrag deloc insecte, nu emit caldura si nu dauneaza vederii.

Toate tehnologia de iluminat pe baza de led nu dauneaza mediului inconjurator, deoarece nu contine nicio urma de mercur.

Comments are closed