Creare magazin online

Cum alegem hainele de firma en gros

In ultimii ani, outleturile au cunoscut o dezvoltare masiva si se bucura de succes, fie ca sunt amplasate in orasele mari sau in altele mai mici. Vanzarea de haine de firma en gros a devenit o afacere profitabila care nu are nevoie de un fond de investitii foarte mare.

 

De unde cumparam

Daca doresti sa iti deschizi un outlet sau ai deja unul si doresti sa aduci marfa noua, va trebui sa gasesti un depozit outlet care comercializeaza haine de tip en gros. Fie ca se afla in apropiere de magazinul tau sau nu, este important sa alegem un depozit care aduce marfa direct de la producator. Astfel, ne vom asigura ca toate hainele sunt originale si clientii nostril vor fi multumiti de hainele achizitionate. In Romania sunt deja cateva depozite care se ocupa cu vanzarea de haine de firma en gros, printre care si Stock Romania. Putem cauta pe internet, putem cere oferte si ulterior sa verificam si locatia depozitului.

 

 

Haine de firma en gros

De obicei, hainele de firma en gros au pretul pe bucata si de cele mai multe ori in euro. Fie ca vom achzitiona pantaloni, tricouri, incaltaminte, rochii, pretul va fi acelasi. Cele mai multe depozite de haine en gros comercializeaza marfa in functie de brand. Astfel, intr-un colet vom primi haine Bershka de exemplu, diferite articole, culori si marimi. Ce este important aici este sa stabilim dinainte daca produsele au defecte sau nu si sa ne asiguram ca toate au eticheta de la producator. In 99% din cazuri, hainele en gros sunt noi, nepurtate.

 

Stock Romania comercializeaza haine de firma en gros de calitate, toate articolele sunt noi si fara defecte. Pretul intotdeauna va fi diferit in functie de brandul ales si nu de modelul sau tipul de articol vestimentar. Poti cere o oferta pentru haine de firma en gros pe site si vei primi o lista cu toate preturile!

 

Comments are closed