Creare magazin online

Cum alegem o autoutilitara second hand ?

De fiecare data cand avem de cumparat un vehicul de ocazie, exista cateva aspecte care trebuie trecute in revista absolut obligatoriu. Cu atat mai mult daca este vorba despre o autoutilitara pe care o vom folosi pentru afacerea proprie si de la care ne dorim eficienta, performanta si costuri cat mai reduse, si pe care contam ca sa avem un business de succes. Iata mai jos cateva sfaturi pentru o astfel de alegere.

Graba strica treaba. Nu cedati tentatiei de a cumpara prima masina care va iese in cale si despre care credeti ca este ideala. Va puteti pacali cu un model prost pe care il considerati accesibil si perfect pentru voi. Pe EtcTrucks.ro gasiti suficiente modele de autoutilitare Iveco din care puteti alege, fara sa va grabiti, tinand cont de specificatiile tehnice si mizand pe experienta si profesionalismul de la EtcTrucks. Faceti comparatie intre preturi pentru diferite masini si diferiti producatori, in functie de criteriile voastre: kilometrajul, anul, starea masinii si cat de bine este intretinuta.

Check list. Faceti-va un fel de check list pe care sa treceti cateva aspecte importante pe care trebuie sa le bifati atunci cand observati starea unei masini: de la aspectul general, pana la starea la interior si partea mecanica. Pe partea de caroserie, observati daca parbrizul are fisuri sau semne ale unui impact, verificati daca exista diferente de culoare sau parti care nu sunt aliniate corect, cautati eventuale semne de rugina, pe bare sau pe praguri, eventuale urme ale unor socuri, starea jantelor, starea cauciucurilor, uzura franelor si nu in cele din urma verificati daca luminile functioneaza corect si daca usile se inchid bine. Sub capota, va trebui sa fiti atent la nivelul lichidelor in instalatie (uleiul de motor, lichidul de racire, lichidul de frane, directia, lichidul pentru parbriz, etc) dar si la blocul motor.

Citeste si: AUTOUTILITARE IVECO PENTRU AFACEREA TA DE LA EAST TRUCK CENTER

Incercati sa nu mergeti singur la o astfel de constatare ci sa luati cu voi un prieten care se pricepe, daca nu aveti la dispozitie un profesionist care va poate da un sfat in cunostinta de cauza.

Cereti intotdeauna inspectia tehnica periodica la zi, iar daca nu exista, e bine sa o faceti inainte de a cumpara autoutilitara, astfel incat sa nu aveti batai de cap ulterior.

Comments are closed