Creare magazin online

Cum alegi cel mai bun cititor de coduri de bare pentru compania ta?

Cititor-coduri-de-bare-Datalogic-Gryphon-I-GD4430-2D-Kit-USB-White_1

Daca detii o intreprindere intr-un domeniu precum productie sau retail, atunci cu siguranta un cititior de coduri de bare reprezinta mai mult decat un strict necesar pentru tine. Desi cititoarele de coduri de bare nu sunt dispozitive tocmai noi aparute, acestea dispun astazi de tehnologii de citire formidabile avand in vedere rapiditatea si acuratetea de care dau dovada in majoritatea proceselor din cadrul industriilor si nu numai. Alegerea unui cititor de coduri de bare este fara indoiala o decizie importanta avand in vedere ca trebuie totusi sa tinem cont de cateva criterii de selectie pentru a ne asigura ca facem cea mai potrivita alegere.

Cititioarele de coduri de bare pot avea astazi multiple functionalitati, motiv pentru care le regasim intr-o diversitate de-a dreptul impresionanta. Lucrurile au evoluat atat de mult in ultimul deceniu incat astazi avem posibilitatea de a intra mult mai simplu in posesia acestor dispozitive mult mai usor, astfel ca, cititoarele de coduri de bare pot fi achizitionate din magazinul online Idmag.ro  . Iata insa cateva lucruri pe care ar fi bine sa le luam in calcul in momentul in care vrem sa alegem un cititior de coduri de bare potrivit pentru intreprinderea pe care o administram.

  1. Ce coduri avem de scanat?

    Este una dintre primele intrebari pe care trebuie sa ni le adresam atunci cand vrem sa achizitionam un cititior de coduri de bare potrivit pentru nevoile noastre. Codurile de bare clasice sunt cele de tip 1D si majoritatea cititoarelor de coduri de bare pe care le regasim actualmente pe piata, insa pentru coduri de bare de tip 2D si respetiv QR codes avem nevoie de cititoare moderne, care sa aiba implementate astfel de tehnologii de citire si recunoastere pentru a putea fi utile pentru intreprinderea pe care o administram.

  2. Rezistenta cititorului de coduri de bare.

    Indiferent daca lucram intr-un mediu mai prietenos, un lucru este cert, riscul de a scapa un astfel de dispozitiv pe o suprafata dura este destul de mare. Mai mult decat atat, in cadrul unui mediu industrial exista o serie de inconveniente care pot defecta aceste dispozitive, praful, umezeala sau temperaturile excesive sunt doar cateva dintre aceste mici inconveninete care pot afecta buna functionare a unui cititor de coduri de bare. Astfel, trebuie sa fim foarte atenti si sa achizitionam cititoare cat mai rezistente.

  3. Mobilitatea cititorului de coduri de bare.

    In cazul magazinelor, aceste cititoare pot fi si fixe, insa situatia se schimba in momentul in care vorbim despre depozite unde mobilitatea reprezinta un strict necesar. Un cititor de coduri de bare poate fi utilizat si in procesele de inventariere, astfel ca acesta trebuie sa ofere o oarecare mobilitate pentru a putea fi eficient in cadrul unui asemenea proces. Actualmente exista o serie de cititoare de coduri de bare care pot fi utilizate cu succes in depozite pentru scanarea codurilor greu accesibile.

www.idmag.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu un portofoliu complex de cititoare de coduri de bare, la unele dintre cele mai avantajoase preturi.

Comments are closed