Creare magazin online

Cum alegi un pat masina in functie de varsta copilului?

pat-masina

Camerele copiilor trebuie amenajate cu un pat masina intr-un mod cat mai estetic, fara a neglija insa personalitatea copilului, dorintele si pasiunile lui, dar si partea practica a lucrurilor. Astfel, pe langa culoare si imaginatie, camera unui copil trebuie sa fie organizata, oferind un spatiu de dormit, unul de joaca, unul de lucru, dar si spatiu de depozitare pentru toate jucariile pe care le-a strans de-a lungul timpului.
Pat masina – cum sa amenajezi camera copilului tau in functie de varsta sa

Un pat masina se alege, fara doar si poate, in functie de varsta acestora astfel:

1.     Dormitoarele pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani.

Aceste dormitoare trebuie sa fie colorate si vesele, sa-i bucure pe copii si sa fie decorate cu personajele lor preferate din desenele animate. Patul trebuie cumparat cat mai confortabil, iar asternuturile sa fie de calitate si, mai ales, colorate, cei mici iubesc culorile si frumusetea vietii, si credem ca ti-ar fi de ajutor si o noptiera copiisau o bancuta cu spatiu pentru depozitare. In acest caz, va recomandam patul masina FulgerSpeed, iar daca este fetita, patul masina Barbie.

Pat-copii-Fulger-Speed

  

barbie beetle pat fete barbie beetle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Dormitoarele pentru  copii cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani


Gata, copilul tau a mai crescut, a trecut de perioada gradinitei…Urmeaza scoala… Pe langa patul propriu-zis, este nevoie de asemenea de un dulap copii, un birou copii pentru studiu si un scaun confortabil pentru birou deoarece micul tau scolar va petrece multe ore studiind! Ce paturi va recomandam pentru aceasta varsta? Patul cars 3D rosu sau Audi Venetia.

pat-copii-masina-fulger-3D-red

produs-f7yxdr063

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.      Dormitoarele pentru  copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 20 ani


Vorbim de fapt despre adolescenti si tineri in toata puterea cuvantului, deci si dormitoarele trebuie adaptate varstei si personalitatii acestora. In acest caz dormitoarele potrivite sunt moderne si cat mai simple si contin un pat, un dulap, o comoda TV si un birou. Acesta este strictul necesar unor tineri cu viata activa.

Daca vrei ca ai tai copii sa se bucure de un pat masina ca-n revistele de design interior, ia legatura cu specialistii de la www.homesweet.ro,  care-ti vor realiza piese de mobilier personalizate in functie de dorintele copiilor tai, de spatiul de care dispui cat si de alte aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare pentru ca rezultatul sa fie unul de exceptie.

Comments are closed