Creare magazin online

Cum faci prosoapele noi sa fie mai absorbante 

Ati observat cum prosoapele noi resping apa in loc sa o absoarba? De obicei, este nevoie de mai multe cicluri de spalare pentru un prosop sa devina mai absorbant, dar puteti accelera procesul cu cateva sfaturi. Spalati fiecare prosop in apa fierbinte inainte de utilizare.

Spalarea cu apa fierbinte va indeparta vopseaua si orice alt balsam  care sunt lasate in procesul de fabricatie. Spalati prosoapele separat, deoarece ar putea decolora Nu spalati nimic altceva cu ele, deoarece prosoapele colorate ar putea decolora alte haine; de asemenea, prosoapele tind sa lase puf si scame pe alte articole de tesaturiAdaugati o ceasca de otet alb la ciclul de clatire. Aveti grija sa nu turnati direct pe prosoape bumbac pentru ca s-ar putea decolora.

Al doilea ciclu de spalare puteti include 1/2 ceasca de bicarbonat de sodiu, dar nu utilizati bicarbonat de sodiu si otet in aceeasi clatire. Daca masina dvs. de spalat are un dozator lichid de inmuiere a tesaturilor, puneti otetul in acesta.Retineti ca acestea sunt remedii recunoscute in timp. Cand otetul (acidul) sau bicarbonatul de sodiu (o baza alcalina sau bazica) se disociaza (separat chimic), atomii sunt liberi sa se recombina cu mineralele, sarurile si alte substante chimice care s-au acumulat se clatesc mai usor. Evitati utilizarea de balsam de tesaturi de orice fel. Substantele de inmuiere a tesaturilor acopera suprafata tesaturii cu un strat subtire de produse chimice (uleiuri) care fac fibrele hidrofobe (nu absorb apa).

Daca nu va puteti imagina cum se simt prosoapele fara balsam, otetul o sa va dea textura moale si catifelata.Daca totusi ati folosit balsam, puteti folosi 1/2 cupa de bicarbonat in partea de detergent si dati un ciclu de spalare scurt, apoi clatiti cu 1/2 cana de otet alb.

Acum ar trebui sa aveti prosoapele mai confortabile si mai absorbante!

Comments are closed