Creare magazin online

Cum ne alegem paleta de machiaj pentru ochi?

 

 

Paletele de machiaj ale ochilor sunt precum pantofii: unele par esentiale, altele ne fac sa visam si in cea mai mare parte, imposibil sa  rezistam la design si culori. Cu toate acestea, daca vreti sa nu adunati palete de machiaj   inutile, trebuie sa stim cum sa facem alegerea potrivita! Nu știti care este cea mai buna alegere pentru dvs.? Cititi ghidul de mai jos in care va explicam cum sa alegeti paleta sau trusa dumneavoastra de machiaj pentru ochi!

Beneficiile unei palete de machiaj pentru ochi

Daca nu vedeti interesul unei palete de machiaj pentru ochi in comparatie cu o paleta solo de ochi, sa stiti ca are cateva beneficii semnificative de care puteti tine cont.

La inceput, este mult mai practica: combina mai multe culori in aceeași cutie, ceea ce va permite sa luati cu dumneavoastra mai multe culori in timp ce calatoriti si astfel sa castigati spatiu. Este, de asemenea, mai ecologic: mai putine ambalaje pentru mai multe nuante combinate decat daca ar avea doar o singura nuanta.

Dar principalul avantaj este că ofera adesea o combinatie de culori studiate pentru a fi asociate: nu numai ca puteti avea, de exemplu, o varianta de maro pentru a va face smoky eyes, dar puteti gasi si nuante mai vii pentru a le combina sau ca o nuantă irizanta pentru a va lumina coltul interior. Nici exista nici un risc sa va inselati!

Chiar daca credeti că nu aveti suficiente nuante, este suficient doar cateva palete pentru a combina cele mai multe nuante. Prin urmare, este important sa alegeti bine pentru a obtine aspectul dorit, fara a aduna rafturi intregi de cosmetice an baie!

paleta de machiaj

Definiti-va nevoile pentru a  sti ce palete de ochi sa alegeti

E un moft sau am nevoie de ea? Aceasta este o întrebare pe care multi dintre noi si-o pun (sau ar trebui sa si-o puna!), mai ales femeile … Fii sincera cu tine insuti: ce cauti exact?

–  Machiaj de zi sau machiaj pentru ocazii? Dacă aveți nevoie de mai mult machiaj natural pentru fiecare zi, evitati culorile prea luminoase, cu exceptia cazului in care exista una sau doua asociate cu nuduri. Dacă aveti deja mai multe nuante de bej si maro, optati pentru machiaj mai colorat, dar totusi usor de purtat. Ganditi-va la fel pentru ocazii: este, intr-adevar, folositor acest curcubeu de culori? Dacă doriti ceva mai pronuntat, pariati din nou pe culorile asociate cu culori mai calde sau pe o paleta speciala de smoky eyes.

–  Plecati, în mod regulat, intr-o calatorie? In acest caz, favorite sunt paletele compacte mici, dacă este posibil, cu o perie integrată. Nu va fie frica de trusele mici: majoritatea au o viata destul de lunga! Trucul: unele palete incorporeaza chiar si un creion pentru a accentua aspectul.

–  Evitati sa cumparati o paleta cu 12 farduri daca va place o singura culoare … Este mai bine să extindeti cautarea pentru a o gasi intr-o paleta mai mica, unde veti fi sigure ca veti purta toate culorile.

 

 

Comments are closed