Creare magazin online

Cum sa alegeti un instructor auto potrivit?

Cum il gasiti?

Intrebati persoanele care tocmai au obtinut permisul de conducere. Cautati recomandari si testimoniale pe la scolile de soferi. Daca veti cauta online un instructor auto, veti afla doar de instructorii care au website sau sunt listati in cataloage precum www.scoli-soferi.net, de aceea este recomandat sa cautati si in ziarul local sau poate chiar la colegiul/scoala la care invatati. La preferinta dvs, puteti avea un instrcutor de la inceput pana la final, sau puteti testa mai multi instructori din cadrul unei scoli de soferi.

Cum il selectati?

Va ofera posibilitatea alegerii autovehiculului? Instructorii auto vor avea de obicei un autovehicul cu dubla comanda pentru a putea prelua comanda masinii intr-un caz de urgenta. Veti fi nevoit sa aflati si daca masina are transmisie manuala sau automata, in functie de tipul masinii pe care doriti sa fiti testat.

Cum arata legislatia? 

Instructorii ar trebui sa aiba la ei cursurile de la legislatie si o sinteza a materialelor educationale. Acestia trebuie sa modeleze fiecare sedinta in functie de ce are elevul nevoie sa mai invete pentru a deveni un sofer mai bun, iar in cazul in care elevul are si un supraveghetor cum ar fi un parinte, instructorul ar trebui sa tina cont si de acest lucru.

Instructorul va tinde sa va tina la volan timp de doua ore aproximativ, acest lucru micsorand timpul pierdut pentru asteptarea elevilor ce urmeaza a avea sedinta cu el. In orice caz, daca considerati ca doua ore este prea mult pentru voi, mai ales printre primele sedinte, atunci ar trebui sa-i comunicati instructorului acest lucru.

Sedintele vor fi de tipul unu-la-unu? 

Instructorul va dori ca pe finalul sedintei auto sa sa il ia in masina pe urmatorul elev, acest lucru ajutandu-l sa pastreze pretul unei sedinte relativ decent. In cazul in care va simtiti intimidati sau sunteti distrasi sa conduceti masina cu alte persoane in afara de instructorul auto, ii puteti cere acestuia sa evite situatiile in care ar mai putea fi si altcineva in afara de el si dvs. in masina.

 

Comments are closed