Creare magazin online

Cum sa cumperi cosmetice profesionale?

Daca nu ati cumparat pana acum produse cosmetice profesionale, procesul poate parea coplesitor. Exista atat de multe marci diferite, produse diferite si aplicatii diferite. Este imposibil sa invatati totul intr-o singura zi, dar cu putin ajutor, puteti cumpara cu succes cosmetice profesionale care va va face sa aratati si sa va simtiti ca un rockstar.

Daca doriti sa faceti cumparaturi pentru cosmetice profesionale, dar nu sunteti sigur de unde sa incepeti, mergeti la un departament sau magazin de machiaj si cereti o consultatie color. Acordati atentie culorilor care functioneaza cel mai bine cu tonul pielii, deoarece nu toate nuantele vor arata la fel pentru toata lumea. In timp ce va aflati la magazin, vorbitii cu angajatii ca resursa pentru a recomanda marcile, produsele si sfaturile privind folosirea. Odata ce ati aflat ce functioneaza cel mai bine pentru dvs., puteti gasi alternative ieftine pentru cosmeticele profesionale scumpe

Faceti inventarul a ceea ce detineti si utilizati

Cumpararea unor cosmetice profesionale este o pierdere de timp daca nu le veti folosi. Daca sunteti tipul de persoana care poarta doar rimel, cumpararea unei cantitati mari de produse de piele nu va va ajuta. De asemenea, daca detineti deja patru rujuri rosii stralucitoare, nu are rost sa mai dati banii pe altele.

Inainte de a va deplasa la magazin, faceti o lista de produse de care aveti nevoie sau pe care le veti folosi efectiv. Achizitionati apoi numai aceste articole.

Treceti prin cosmeticele profesionale detinute si verificati pentru a vedea ce a expirat deja. Faceti o lista cu produsele pe care aveti nevoie sa le refaceti stocul.

cosmetice profesionale

 

Alegeti machiajul potrivit pentru tonul pielii

Culoarea oricui este diferita, iar umbra care arata uimitoare pe cea mai buna prietena, nu va poate pune in cea mai buna lumina pe dvs. Incercati sa mergeti la un magazin sau la un magazin de machiaj de specialitate pentru o consultare a culorilor. Daca aveti piele deschisa, faceti cumparaturi pentru produse in roz deschis si bej. Evitati rosu portocaliu.

Daca aveti o piele moderata, cautati cosmetice profesionale cu tonuri de ton galben si auriu.

Daca aveti piele mediu-intunecata, faceti cumparaturi pentru produse in maro, cum ar fi caramelul si mierea.

Daca aveti pielea inchisa, faceti cumparaturi pentru produse in nuante metalice, cum ar fi cuprul sau bronzul.

 

Evidentiati cele mai bune calitati

Cel mai bun mod de a evita purtarea prea mult a unui machiaj (sau cheltuirea prea multor bani pe cosmetice profesionale) este sa va concentrati pe cele mai bune caracteristici. Redati caracteristicile pe care sunteti mai mandri si lasati restul machiajului sa fie ceva mai natural.

  • Daca aveti ochi uimitori, cheltuiti-va banii pe cosmetice profesionale de ochi.
  • Daca genele sunt lungi, cumparati rimel.
  • Daca aveti pometi proeminenti, mergeti la magazin pentru blush, bronzer si un iluminator.
  • Daca aveti o gura plina, cumparati ruj.

Ascundeti-va slabiciunile

Machiajul este ideal pentru acoperirea sau deghizarea defectelor. Daca nu sunteti sigur fata de ceva pe fata, faceti cumparaturi de cosmetice profesionale care va vor ajuta sa reduceti aceasta nesiguranta.

Comments are closed