Creare magazin online

Cum sa folositi un tus pentru ochi pentru a obtine niste ochi de pisica perfecti

 Toate femeile sunt de acord ca nimic nu da un boost de frumusete ochilor nostri ca jocul cu un tus pentru ochi de la Paese care ne ajuta sa obtinem un machiaj dramatic pentru o aparitie de mare efect. Ochi de pisica sunt super hot si completeaza aproape orice fel de look. Cum ochii de pisica (sau inaripatati), sunt cea mai cool tendinta a sezonului, nu va puteti lasa mainile nesigire si lipsa de competenta sa va tina departe de a avea un machiaj superb.
Urmati tutorialul nostru pas cu pas pentru a crea ochi de pisica si aripi care sunt suficient de ascutite pentru a face toata lumea sa moara de invdie!

Eyeliner Paese

Cum se fac ochii de pisica?

Metoda 1: Cum se poate crea o linie de ochi de pisica cu o pensula unghiulara
Acest model de pensula, pensula unghiulata a fost special conceputa pentru a va ajuta cand va doriti sa desenati aripi si sa aveti ceea ce bunicile noastre numeau “ochi codat”.
Sincer vorbind, nu este nimic mai usor decat sa faceti asta daca aveti uneltele potrivite. De asemenea, puteti umezi usor pensula inainte, pentru a obtine un rezultat foarte fin.

Tutorial pas cu pas 

– Inmuitati peria unghiulara in tusul dumneavoastra pentru ochi si plasati-o pe marginea exterioara a ochiului, creand astfel un unghi cu templele

– Asezati aceeasi pensula pe linia pe care tocmai ati atras-o intr-o maniera inversa pentru a crea curba superioara a aripii

– Umpleti spatiul gol intre linii cu pensula de ochi si extindeti si uniformizati tusul in coltul interior, asa cum faceti in mod normal.

Metoda 2: Ghid pentru “free style”

Da, este nevoie de o anumita experienta si de o mana sigura pentru a realiza un pachiaj ochi de pisica prin aceasta metoda, dar cu un mic effort de rabdare si o metoda adecvata, este absolut posibil sa se aplice o linie perfecta si curata, fara mazgalituri inestetice.

Tutorial pas cu pas 

• Luati un creion pentru ochi si trageti o linie extinsa pe marginea exterioara a ochilor, facand un unghi cu sprancenele. Ajustati-i lungimea in functie de lungimea dorita a cozilor ochilor pe care o doriti

• Acum plasati creionul exact in locul in care se termina aceasta linie si trageti o linie care merge spre interior cu o usoara curba si extindeti linia spre coltul interior al ochiului. Daca va este dificil sa extindeti aceeasi linie in acelasi timp, extindeti-o cel putin pana la jumatatea liniei pleoapei superioare si apoi continuati pana la coltul interior. Incercati sa va asigurati ca linia se estompeaza treptat, mai ales daca aveti ochi mai mici.

• In acest moment trebuie sa umpleti cu creionul dermatograf pentru ochi golul pana cand nici o urma de piele nu se mai vede intre linia superioara si cea inferioara care formeaza aripile ochilor dumneavoastra

  Daca suneti de parere ca va doriti un finisaj mai fin, lasati-l asa cum este. Dar daca doriti ca aripile ochilor dumneavoastra sa fie mai izbitoare si mai indraznete, luati un tus pentru ochi lichid si urmariti cu atentie liniile pe care le-ati creat cu ajutorul creionului cand l-ati aplicat. De asemenea, daca intentionati sa includeti acest pas, puteti permite ca liniile ochilor de pisica sa fie putin mai aspre pe margine idecat daca utilizati doar creionul dermatograf. Eyelinerul lichid va acoperi marginile aspre pentru a conferi un finisaj perfect, neted.

Nota rapida: Atunci cand aplicati tusul de ochi pentru a obtine ochi de pisica prin metoda mainii libere, asigurati-va ca va tineti coatele nemiscate pe o suprafata plana si stabila. Acest lucru va da un control mult mai bun asupra miscarilor mainilor, care vor fi mai sigure.

Urmariti pasii din acest ghid in mod repetat pentru a obtine experienta necesare si a nu mai avea  nevoie de ajutor suplimentar pentru a stapani tehnica machierii ochilor de pisica. Nu va faceti griji daca nu va descurcati la inceput. Solutia se gaseste in repetarea in mod constant a tehnicii pana veti deveni o adevarata profesionista!

Comments are closed