Creare magazin online

Cum sa iti dublezi numarul de clienti cu un pat de masaj portabil

Daca deja de mai multi ani esti tehnician pentru masaj terapeutic intr-o clinica medicala ai acum sanse foarte bune sa iti suplimentezi veniturile, sau chiar sa devii independent, folosindu-te de un pat de masaj portabil. Producatorii acestor dispozitive de baza in terapia prin masaj si-au adaptat produsele astfel incat beneficiarii unor astfel de proceduri tot mai la moda in zilele noastre sa poata fi vizitati de un maseur terapeut chiar la ei acasa.

Cu siguranta ca aceasta disponibilitate mobila este in primul rand in interesul celor care solicita un masaj fie el de intretinere sau pentru relaxare, fie medical atunci cand este recomandat in tratamentul de ameliorare a numitor boli, ori in urma unor accidente. Un pat de masaj portabil va oferi si practicianului o solutie mobila excelenta prin care isi va putea mari semnificativ numarul de clienti care il vor solicita.

Particularitatea principala a unui pat de masaj pliabil este greutatea sa redusa si dimensiunile care rezulta dupa ce acesta este strans in pozitia complet pliata. Acest lucru face ca transportul sa fie usor de realizat, chiar si manual, pentru ca magazinele de specialitate iti pun la dispozitie si un accesoriu dedicat cum este o husa pentru protectie si transport. In aceste conditii este de la sine inteles ca asezarea unui pat de masaj portabil pe bancheta din spate sau in portbagajul autoturismului tau devine o actiune simpla si fara efort.

Pe cat de folositoare sunt noile dispozitive pentru maseurii independenti, la fel de utile si din ce in ce mai solicitate sunt si de catre persoane care doresc sa detina propriul pat de masaj portabil. Din aceleasi considerente legate de posibilitatea de depozitare simpla intr-un spatiu redus, dar mai ales pentru confortul legat de faptul ca veti sta mereu la masaj pe propriul pat de masaj, au rezultat cereri din ce in ce mai mari.

Soliditatea si calitatea materialelor din care sunt fabricate sunt la cel mai bun nivel, acestea fiind comparabile cu cele ale meselor de masaj fixe care sunt utilizate in cabinetele de masaj. Exista insa si diferente functionale pe care un pat de masaj le poate indeplini in functie de numarul de sectiuni configurabile de care dispune, avand la alegere modele cu doua, trei si chiar patru sectiuni pliabile.

Comments are closed