Creare magazin online

Cum sa iti organizezi ziua nuntii, sfaturile unui fotograf nunta

Cand vine marele moment, viata oricarei tinere domnisoare se schimba radical. Si asta pentru ca organizarea unei nunti nu este deloc usoara. Sunt atat de multe detalii de care trebuie tinut cont si atat de multe servicii de contractat, incat multe dintre viitoarele mirese apeleaza la un organizator pentru a-si usura munca. Organizatorul de nunta poate fi alegerea castigatoare cand vorbim despre ziua nuntii ca fiind o zi relaxanta si de care sa te bucuri din plin. Acesti profesionisti din domeniul nuntilor au in portofoliul lor de colaboratori toate cele necesare, de la restaurante partenere, banduri de muzica, fotograf nunta si videografi, floristi si chiar biserici partenere. O sumedenie de servicii conexe nuntii adunate cu mare grija pentru a asigura viitoarelor mirese cele mai frumoase experiente.

Si cand te gandesti ca acest sfat vine din partea unui fotograf profesionist de nunta, nu-i asa? Da, vine din partea unui alt profesionist care crede cu tarie ca fiecare om este pregatit profesional sa isi faca bine bucatica lui, si cand spun bine, spun perfect. Aici fac referire la acele miresici care vor sa acapareze intreaga organizare si se implica mai mult decat este nevoie fara sa aiba cunostintele necesare si experienta desfasurarii unui eveniment de la inceput si pana la sfarsit.

Doar ca acest lucru evident ca nu poate fi stopat, noi insine ca oameni fiind putin dependenti de control atunci cand investim bani intr-un eveniment precum nunta noastra. Dar ce facem daca nu vrem un organizator, la cine apelam pentru un sfat bun? Multe mirese apeleaza la prieteni care s-au casatorit deja si incearca sa inteleaga din experientele lor care sunt cele mai bune solutii, numai ca uitam de singurul om alaturi de care veti petrece fiecare clipa a nuntii voastre, fotograful de nunta. Fotograful profesionist de nunta pe care il angajati este un om cu multa experienta si doar el ca si furnizor servicii nunta este alaturi de miri de la primele minute ale pregatirilor si pana la finalul petrecerii. Apelati cu incredere la sfaturile sale mai ales cand vine vorba de organizarea planului orar din ziua evenimentului. Un fotograf profesionist cu experienta va vrea sa organizati o intalnire cu cel putin 1 saptamana inainte pentru a pune pe hartie tot ce se va intampla. Eu personal sfatuiesc toate miresicile mele sa isi programeze biserica la orele pranzului, intre 12 si 17 ca si interval, dupa care sa facem sedinta foto in jur de 18, dupa care la 21:00 sa inceapa petrecerea. Nu stiu daca toti sunt de acord cu mine, insa pentru o nunta in mijlocul verii, cand temperaturile depasesc lejer 35 grade celsius va fi imposibil de realizat sedinta foto direct sub soare la ora 13… Este chinuitor nu doar pentru mirii imbracati la tol festiv, ci si pentru cameramani si fotografi datorita disconfortului urias. Prefer o sedinta foto relaxanta si plina de voie buna la orele apusului, cand lumina soarelui este dementiala.

 

Comments are closed