Creare magazin online

Cum sa te pregatesti pentru un barbierit corect

Calmati-va epiderma

Briciul vostru cara cu el aproximativ 65 g de par, si aceeasi cantitate de celule moarte. Este inutil sa mai amintim ca pielea voastra nu iese nepagubita din acest tratament cotidian! Pentru a compensa actiunea briciului si pentru a va calma pielea, un tratament al pielii dupa barbierit este indispensabil. Si aici, exista mai multe solutii, chiar daca rolul lor este mereu acela de a ingriji si de a hidrata pielea. Se prezinta sub diverse forme: gel, lotiune, crema lichida sau balsam. Ramane sa vedeti voi ce compozitie peferati. Lotiunea improspateaza pielea, parfumand; deci se va potrivi pielii cel mai putin afectate. Sub forma lichida, crema, se infiltreaza usor, lasand o piele moale si hidratata. Balsamurile sunt mai puternice, hidratand la maximum. Exista si moda gelurilor care calmeaza pielea, improspatand-o. In general, e bine sa alegeti produsele fara alcool care respecta echilibrul pielii voastre. Un produs pe baza de alcool ar fi o agresiune in plus pentru pielea voastra! Si daca totusi, raul apare, sub forma unor pete rosii curatati aceste plagi si aplicati un pansament discret pe care il veti putea indeparta la cateva ore dupa aceea. Daca efectele neplacute se repeta dupa fiecare barbierit, este probabil din cauza ca nu aplicati metodele care trebuie…

Cateva modele de barba

In afara patriarhalelor barbi, exista unele modele de barba bine definite, care poarta chiar un nume!

„Musca” reprezinta un mic triunghi din fire de par, sub buza inferioara.

„Tapul” este un triunghi mare pe barbie, pe care il observam frecvent mai ales pe barbia tinerilor.

„Goticul” este o linie ingusta de mustata, facand inconjurul gurii in fiecare parte, pentru a se reuni in partea de jos a barbiei.

Stilul clasic al anilor ’30: mustati fine, negre si lungi.

Trebuie sa intelegeti bine un lucru: nu veti scapa de barbierit! Daca credeti ca va debarasati de aceasta corvoada, lasand sa va creasca barba, nu faceti decat sa va amagiti, caci va trebui sa o spalati frecvent (la fel de des ca si parul), altfel, va fi murdara si va mirosi urat. Trebuie, de asemenea, sa o taiati, daca nu vreti sa semanati cu omul preistoric; in orice caz, veti va avea probleme la masa, daca nu o taiati regulat… Iar pentru unii, chiar daca isi lasa barba, vor trebuie sa isi rada o parte a ei daca acopera prea mult din obraji! Asta inseamna ca nu sunteti la capatul chinului… Dar, alegand produsele si miscarile potrivite, veti putea sa transformati aceasta corvoada intr-un moment placut. Deci, treceti la barbierit! Gasesti pe forumul nostru si alte informatii utile care te pot ajuta, intra acum.

Cum sa te pregatesti pentru un barbierit corect

Comments are closed