Creare magazin online

Cum sa-ti cresti vizibilitatea online si sa-ti promovezi afacerea cu ajutorul optimizarii seo

Afacerea ta se poate bucura de succes numai daca ai grija in permenanta de modul in care ea se prezinta clientilor. Daca pe clientii loiali deja i-ai cucerit, cum vei reusi sa atragi noi clienti? Postarea de articole online care sunt optimizate din punct de vedere SEO, plasarea de reclame si bannere prin intermediul Google Adwords sau publicitatea pe Facebook sunt cateva metode care ajuta din plin promovarea SEO.

Metode platite de crestere a vizibilitatii online

Google Adwords este unul dintre instrumentele cele mai efieciente atunci cand este vorba despre cresterea nivelului de trafic pentru un site. Aceasta unealta online te ajuta sa identifici mult mai bine categoriile de cuvinte-cheie pe care le cauta clientii, iti ofera statistici si date despre cum sa-ti optimizezi mai bine modul de prezentare in fata clientilor si iti ofera un loc printre cele mai bune cautari. Desigur, folosirea acestuia necesita costuri, dar valoarea rezultatelor oferite sunt mai mult decat satisfacatoare.

Metode gratuite de crestere a vizibilitatii online

Pentru ca nu mai beneficiezi de ajutorul lui Google Adwords, cresterea vizibilitatii in acest caz se construiesti mult mai greu. Practic trebuie sa postezi articole originale, cu un continut adecvat si care sa trezeasca interesul cititorilor, dar si sa fie impecabil construite pentru a se pozitiona cat mai sus in cautarile Google.

Cu toate acestea este foarte greu sa ajungi pe primele locuri (care sunt cele mai accesate de catre clienti) fara sa ai si un site la fel de bine optimizat pentru a functiona in tandem cu articolele optimizate si postate pe diverse site-uri. De aceea, optimizeaza atat continutul articolelor postate pe propriul site (de la titlu, subtitluri, tag-uri, meta descriere si pana la linkuri si imagini), cat si pe cel al articolelor postate pe site-urile gratuite.

Cum pot ajunge pe primele pozitii in cautarile Google?

Posteaza intotdeauna continut real, util si cu informatii de mare ajutor pentru cititori, optimizat in mod corespunzator, dar mai ales, scris intr-un mod foarte inteligent. Chiar daca ajungi in tipul cautarilor pe internet trebuie nu doar sa atragi clientul, ci sa-l determini sa cumpere produsul sau sa apeleze la serviciile tale.

Abia in momentul in care o sa fii asimilat unui brand, nivelul tau de vizibilitate o sa atinga punctul maxim. Vei beneficia de trafic din toate sursele posibile, iar clientii vor veni atat pe filiera obisnuita, cat si pe cea a cailor complementare. Depinde doar de tine cum o sa reusesti acest lucru!

Comments are closed