Creare magazin online

Cum sa-ti promovezi business-ul prin legaturi externe?

In esenta, exista doua moduri principale de a construi popularitatea principalului vehicul al afacerii tale online: site-ul sau blogul tau. Poti sa platesti pentru promovare sau poti sa faci lucrul acesta in mod gratuit.

Daca vrei sa primesti popularitate gratuita va trebui sa obtii o pozitie cat mai buna in Google. Daca doresti sa obtii o pozitie buna in Goole, este nevoie sa creezi continut de calitate si sa creezi backlinkuri asociate cu el, care sa duca spre site-ul tau.

In crearea backlinkurilor ar trebui sa tii cont de urmatoarele aspecte:

– SEO nu functioneaza imediat. Cu alte cuvinte, daca faci asta azi, cel mai probabil nu vei vedea rezultatele maine sau a doua zi. SEO necesita timp. Google este suficient de inteligent incat sa nu reactioneze imediat. Altfel, ar fi usor de pacalit.

Prin urmare, daca faci ceva azi si descoperi ca site-ul tau a scazul in motoarele de cautare, cel mai probabil cauza nu este direct legata de actiune tale cele mai recente.

– Daca publici articole, daca te inregistrezi pe site-uri terte nu are ce sa-ti dauneze. Totusi, algoritmii motoarelor de cautare s-au schimbat foarte multe in ultimele luni. Asa ca ai grija sa nu exagere cu aceasta tehnica de backlinkuri. Daca realizezi totul corect, in continuare rezultatele pot fi cele pe care tu le astepti.

Merita publici articole pe site-uri terte

Dupa cum probabil stii, nu orice director de articole merita sa investesti backlinkuri in el. Unele site-uri sunt mai bune decat alte si au o autoritate mai buna. In afara de o mai una autoritate, au si o audienta mai mare. Folosirea directoarelor este o idee excelenta pentru a obtine trafic direct. In acest context, poti incerca sa-ti promovezi afacerea pe linkweb.ro

De ce este importanta autoritatea unui site?

Fiecare site sau director iti permite sa incluzi un link organic spre site-ul tau. Acest lucru nu reprezinta o noutate. Dar nu orice link are aceeasi valoare in fata lui Google. Cu cat site-ul are o autoritate mai mare si face link spre site-ul tau, cu atat legatura este mai valoroasa. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa urmaresti sa folosesti cele mai mari directoare, site-uri si publicatii.

Un factori care indica cea mai buna autoritate a unui site este PageRank. Acest lucru se datoreaza faptului ca PageRank a fost creat de catre Google pentru a face fix acest lucru: de a clasa nivelul de autoritate a unui site. Altfel spus, PageRank este modul prin care Google spune ce site-uri considera ca au o autoritate mai mare.

 

Comments are closed