Creare magazin online

Cum se alege modelul potrivit de tricou?

Indiferent de stilul vestimentar pe care doresti sa il adopti, exista o anumita piesa care nu lipseste din garderoba niciunui barbat si se poate spune despre el ca este cea mai versatila dintre toate, aceasta putand fi purtata atat la tinutele sport, cat si la cele casual. Este vorba bineinteles despre tricouri Tommy Hilfiger.

Tricoul a fost initial creat pentru clasa muncitoare, insa, o data cu trecerea timpului, a ajuns sa fie o piesa esentiala a garderobei barbatilor, asadar devine extrem de important sa acegi acele modele care te scot din anonimat.

Cum se alege tricoul potrivit?

In cazul tricourilor, nu exista cazuri si reguli stricte, trebuind doar sa tii cont de anumite aspecte care te vor ajuta sa arati cum nu se poate mai bine.

Atunci cand alegi un model de tricou, trebuie sa fii sigur ca acesta este potrivit staturii tale, asadar trebuie sa te incadrezi in acel cod vestimentar si sa optezi doar pentru acele modele ce te avantajeaza.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este ca trebuie sa alegi mereu acea marime care se potriveste atat la lungime, cat si ca masura. Atunci cand alegi modelul, chiar daca marimea nu se potriveste, trebuie sa urmaresti care este rezultatul, si in functie de asta sa alegi masura.

Cele mai important lucruri la care trebuie sa fii atent, chiar daca ai optat pentru o marime mai mare sau mai mica fata de ceea ce purtam noi, sunt detaliile. Acorda multa atentie liniei umerilor, cusaturii manecilor care nu trebuie sa depaseasca nivelul umerilor, aceasta demonstrand sa este absolut esential sa incerci fiecare tricou inainte de a-l cumpara.

Lungimea este la fel de importanta atunci cand alegem un tricou, acesta trebuind sa depaseasca linia soldurilor, insa nu trebuie nici sa depaseasca complet linia curelei.

Trebuie ales un tricou care sa arate foarte bine imbracat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al lungimii, formei si masurii. Se recomanda de catre designerii vestimentari ca sa aiba o forma clasica, simpla, si este recomandat sa nu se aleaga un tricou cu modelul cu manecile foarte lungi.

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand alegi un tricou este linia gatului, care poate fi simpla sau in V. Linia simpla, clasica, este una dintre cele mai bun variante pentru care poti opta,deoarece te ajuta foarte mult in formarea unui stil casual , dar si pentru un stil mai formal, asta depinzand de piesele vestimentare pe care alegi sa le porti impreuna cu tricoul. Acest model este recomandat barbatilor care au gatul mai lung.

Tricourile care au decolteul in forma de V sunt potrivite barbatilor care sunt mici de statura si se incadreaza in acele stiluri mai putin formale, insa este potrivit pentru a crea diverse combinatii vestimentare.

Indiferent de modelul sau stilul vestimentar pentru care optezi, cel mai important este sa alegi mereu doar tricouri care sunt confectionate din bumbac 100%, deoarece acestea sunt cele mai usor de purtat si va fi foarte fin la atingere. Grosimea materialului nu are mare importanta, insa trebuie sa tii cont ca materialul sa fie unul adaptat sezonului.

Comments are closed