Creare magazin online

Cum se creează de fapt site-urile online?

Dacă ai deja o afacere și vrei să o duci la alt nivel sau dacă acum începi un business nou, atunci trebuie să știi că primul lucru pe care ar trebui să îl faci este să îți creezi un site.

Ce este un site?

Un site web este defapt o colecție de documente HTML, respectiv pagini web., găzduite pe cel puțin un server web.  Acestea conțin imagini, texte, clipuri video sau animații și au ca scop promovarea afacerii tale. Astfel îți poți promova serviciile în cât viitorii clienți să afle toate informațiile de care au nevoie.

Cum se realizează site-urile?

Pentru a pune pe picioare un site web ai două modalități.

Fie îl poți realiza singur sau dacă nu îți permite timpul sau nu te pricepi poți apela la o firmă de web design, care te va ajuta să obți siteul exact așa cum ți-l dorești.

Dacă crezi că te pricepi, există numeroase cursuri și tutoriale care te vor îndruma pas cu pas pentru a obține noul tău site, însă dacă nu webdesignul nu este pentru tine mai bine lasă profesioniștii să se ocupe de tot.

Pașii care ar trebui urmați sunt, mai întâi cumpărarea domeniului iar apoi se alege un webhost.

Domeniul trebuie ales în funcție de specificul pe care vrei să îl aibă site-ul și nu uita că aici îți alegi și numele. Când vine vorba de webhost trebuie să ști că poți alege unul gratuit dar vei avea parte și de reclame nedorite iar dacă te orientezi spre unul plătit band de transfer și spațiul de stocare sunt mai mari.

Urmează construirea paginilor web și testarea siteului realizat. Aceasta se face prin folosirea diferitelor browsere. Cel mai cunoscut fiind Internet Explorer, urmat de Firefox, Opera și Mozzila.

Dacă totul este în regulă se va realiza un profit financiar de pe urma siteului urmând ca și popularitatea sa să crească.

Care sunt tipurile de site-uri? 

După tipul de pagini web pe care le deține, siteul poate fi static, dinamic sau chiar combinat.

Websiteurile statice sunt deobicei cele de prezentare, care pot fi și actualizate ori de câte ori este necesar.

Siteurile dinamice pot fi forumuri de discuții, bloguri, websiteuri de socializare, magazine online și reviste online.

În același timp siteurile pot fi clasificate după destinație, conținut, audienta, scop, tehnologie utilizata și număr de pagini.

Așadar îți poți forma o idee sigur unde ar rebui să încadrezi siteul tău încă de la început.

De ce să alegi să folosești un site?

Deci, dacă până acum încă nu te-ai convins singur trebuie să reamintim că un site creat încă de la început îți va aduce numai beneficii.

Pe lângă promovarea online ți se vor înmulți și veniturile financiare iar clienții îți vor cunoaște serviciile fără să mai trebuiască să le prezinți. 

Îți poți face cunscute atât serviciile precum și portofoliul iar promovarea este sigurată la nivel global. Să nu mai spunem că odată cu exitinderea siteului vor crește și veniturile.

Pentru oferte personalizate la serviciul de creare site ieftin, te asteptam pe site-ul nostru!

Comments are closed