Creare magazin online

Cum va poate ajuta un avocat de drept civil?

Daca sunteti victima unei discriminari sau daca drepturile dvs. au fost incalcate, avocatul care va poate ajuta este numit avocat de drept civil. Alegerea avocatului pentru drepturi civile corecte este una dintre cele mai importante decizii care afecteaza daca un caz castiga sau pierde.

Interesant este faptul ca multi oameni sunt socati sa afle ca sunt victime ale discriminarii ilegale, pe baza statutului lor de membru al unei minoritati protejate sau chiar pentru ca sunt percepute ca fiind o minoritate. Un avocat bun de drept civil dezvaluie aceste ilegalitati impotriva dvs., iar capacitatea si increderea dvs. de a interactiona deschis cu avocatul dvs. va ajuta sa va stabiliti cazul.

Avocat drept civil

Avocatul potrivit va avea experienta in cazuri de drepturi civile, probabil similare cu ale dvs., dar nu intotdeauna. Avocatul ar trebui sa va poata spune despre cazuri similare si despre cum s-au dovedit: sau daca cazul dvs. face parte dintr-o noua abordare a drepturilor civile. Un avocat bun va avea timp pentru dvs. si sa fie dispus sa se intalneasca si sa vorbeasca cu dvs. despre cazul dumneavoastra.

Nu e necesar sa ezitati din cauza costurilor, dar asigurati-va ca va intrebati in mod special inainte de a va intalni daca sesiunea este gratuita si cat timp veti avea. Multi avocati pentru drepturile civile lucreaza pe baza unei taxe de urgenta: se platesc daca castigi. Asigurati-va ca va intrebati cine plateste pentru costurile de judecata, de asemenea.

Lista pe care sa o luati in considerare atunci cand alegeti un avocat de  drept civil:

1. Daca cunoasteti pe cineva din domeniul juridic, cereti-i o recomandare. De asemenea, puteti contacta baroul de stat pentru a obtine o sesizare de avocati calificati. Dreptul privind drepturile civile este un domeniu specializat, astfel incat cei din comunitatea juridica vor fi familiarizati cu cei mai buni avocati din practica.

2. Programati o consultare cat mai curand posibil cu un avocat. Multe legi cu privire la drepturile civile au limitari in ceea ce priveste cat timp poate trece inainte ca un proces sa poata fi depus. Daca astepti prea mult e posibil sa nu vi se permita sa depuneti cerere.

3. Petreceti foarte mult timp cu avocatul la consultare, dar organizati-o: de preferinta cu o schita clara a ceea ce trebuie sa spuneti daca trebuia sa o reduceti la o simpla declaratie de cinci minute. Spuneti-le povestea dvs., explicati-va asteptarile pentru ceea ce doriti sa primiti din proces si raspundeti la orice intrebari pe care le au. Este important ca atat dvs., cat si avocatul, sa aveti un simt clar al scopurilor si intentiilor dvs. in proces. Daca nu va simtiti confortabil cu avocatul, incercati cu altcineva. Amintiti-va ca aveti dreptul de a intervieva aproape orice avocat pe care il alegeti, deoarece in cele din urma, sunteti cel care plateste avocatul. In acelasi timp, daca va asteptati la un proces, puteti sa urmariti avocatul in instanta: multi avocati sunt impresionanti la birou, dar nu fac nimic in instanta.

4. Intrebati despre istoricul recent al avocatului cu cazuri asemanatoare cu cele ale dvs. Vreti un avocat care se asteapta sa castige cea mai mare parte a cazurilor lor. Amintiti-va ca sistemul juridic este lung si scump, asa ca doriti cel mai bun avocat posibil atunci cand incepeti. De asemenea, trebuie sa fii pregatit sa recunosti ca un avocat de succes are multe cazuri in afara de ale tale. 

5. Ascultati sfatul si avizul avocatului referitor la cazul dvs. si scrieti toate instructiunile preliminare pe care vi le dau. 

6. Intrebati cine se va ocupa de cele mai multe detalii ale cazului dvs. Multi avocati folosesc chiar un alt avocat. Asigurati-va ca va intalniti cu oamenii care vor face cea mai mare parte a muncii.

Comments are closed