Creare magazin online

Cumparati genti Valentino si Prada pe platforma Gentuim

Cumparati genti Valentino si Prada pe site-ul GentuimAcum aveti ocazia de a cumpara unele dintre cele mai elegante modele de genti incluse in oferta site-ului Gentuim, care aduce in atentia dumneavoastra eleganta deja celebra a brandurilor Prada si Valentino.

Alaturi de modele unice de haine si parfumuri sofisticate provenite de la acelasi brand, gentile Prada beneficiaza de amprenta designerilor de top ai acestei mari case de moda. Platforma Gentuim va ofera ca alternativa modelele de genti Valentino elegante disponibile in numar mare pe site.

Daca doriti sa investiti in calitate si sa purtati accesorii unice, care vor oferi mai multa personalitate tinutei dumneavoastra, aveti acum ocazia de a opta pentru genti Prada in culori neutre sau modele in tonuri pastelate de la brandul Valentino.

Astfel, pretul unei genti de tip plic produsa de firma Valentino depaseste 4800 lei, iar o geanta de umar de la acelasi brand se vinde cu 421 lei. Preturile modelelor de genti Valentino sunt, in consecinta, destul de variate, Gentuim oferindu-va in acest fel ocazia de a alege accesoriul de firma care vi se potriveste cel mai bine. Costul unui articol provenit de la marele brand poate atinge suma de 24408 lei, cost justificat de rafinamentul si ornamentatiile unice ale articolului in discutie.

Platforma Gentuim va ofera elegantele genti Prada

Modele elegante de genti Prada va asteapta in cadrul segmentului de pe platforma online dedicat acestor articole interesante, aflate in permanenta in centrul atentiei persoanelor iubitoare de moda.

Peste 100 de variante purtand semnatura acestui brand cunoscut sunt prezentate pe site la categoria corespunzatoare acestei case de moda, care vo ofera modele Prada in nuante de gri, rosu, galben sau argintiu, alaturi de genti in tonuri neutre de alb si negru. Preturile rezonabile sunt pe masura unicitatii acestor produse, putand ajunge la sume mai mari de 14000 lei.

Alaturi de variantele inedite de genti Valentino oferite de designeri, site-ul Gentuim aduce in atentia dumneavoastra modele unice provenite de la Prada, casa de moda renumita pentru eleganta si stil.

Comments are closed