Creare magazin online

Curatare ventilatii

Curățare sisteme de ventilații

curatare ventilatii

Calitatea aerului pe care îl respirăm ne influențează sănătatea. Cu ajutorul tehnologiei noi, ce ne permite accesul în conducte fără demontarea lor, firmele din AC-HCV inspectează, igienizează și curăță de praf, grasimi și micro-organisme: tubulaturi, cosuri fum, sisteme de aerisire. Aerul toxic ce se acumulează în spații închise după ore întregi de muncă impune soluții pentru îmbunătățirea calității aerului. Curățarea interioară a tubulaturilor care alcătuiesc un sistem de ventilație trebuie realizată pentru îndepărtarea depunerilor de praf și alte materii. Aceste depuneri de praf pot fi surse de contaminare cu diverși germeni patogeni. Curenții de aer din interiorul tuburilor pot transporta aceste depuneri în zonele nedorite și să afecteze atât sănătatea angajaților cât și produsele rezultate ca urmare a unui proces de producție.

Scopul nostru principal este acela de a oferi clienților noștri servicii premium, contribuind astfel la succesul partenerilor noștri.

Inspectarea și curățarea sistemelor de ventilație și tubulaturilor se face cu cea mai nouă tehnologie și soluții dedicate acestei activități.

Din anul 2016, activitatea de curățare ventilații face parte din activitatea coșarilor, conform Standardului Ocupațional (http://www.anc.edu.ro/uploads/SO/Cosar.pdf). Fiind o meserie înregistrată în nomenclatorul de meserii (COR), intră sub incidența Legii 129/2000, care prevede că persoanele ce exercită aceasta meserie trebuie să dețină “Certificatul de calificare profesională”, în meseria de coșar, emis de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale. Cei ce au dobândit aceste certificate înainte de 29.07.2016, pentru a actualiza calificarea în meseria de coșar, cu executia lucrarilor de curățare hote și ventilații, trebuie să mai dețină un certificat de absolvire a unui curs de perfecționare, emis tot de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale, iar în suplimentul descriptiv al certificatului sunt trecute aceste calificări. Asociatia Curatatorilor de Hote, Cosuri fum si Ventilatii (AC-HCV) are firme ce au angajați care dețin astfel de certificate.

Vizitati si site-ul asociatiei: ac-hcv.ro

Comments are closed