Creare magazin online

Cutia de bijuterii – Cadoul ideal pentru femei

Cutia de bijuterii este un element important al unui cadou bine prezentat si, prin urmare, este foarte important ca aspectul ei sa se potriveasca cu continutul sau. Acestea pot fi cutii de bijuterii simple sau modele de elita dintr-un lemn rar. In orice caz, acest depozitar pentru bijuterii, trebuie sa fie neaparat atractiv si interesant. 

Magazinul online ofera o gama larga de cutii de bijuterii, incepand cu cele din metal cu antimoniu vintage si terminand cu cutii cu un design urban sau cu o cutie bijuterii muzicala realizata din lemn. Pentru durabilitate si practicitate, designul plin de culori al cutiilor pentru bijuterii, este acoperit cu element de laminare mata sau lucioasa.  Cutiile pot fi decorate cu diferite imagini in diferite culori, cu capace independente, cu incuietori interesante, cu clame pe un magnet etc., toate acestea putand fi vazute in catalogul online al magazinului.Cutie bijuterii

Forma cutiilor poate fi absolut in orice fel: dreptunghiulara, cu un capac curbat, rotunda, sub forma de casuta etc. In plus fata de cutiile conventionale, sunt oferite cutii universale cu diverse imagini urbane. In plus, aceste casete de accesorii valoroase,  pot  face tema unui cadou, pot reflecta tema generala a unei sarbatori sau pot fi oferite ca un semn al dragostei, la o ocazie speciala. Modelul de pe suprafata ambalajului este lucrat prin stantare sau prin imprimare cu tampoane.

Cutii de bijuterii multifunctionale

Cutiile pentru bijuterii sunt  multifunctionale, cu mai multe compartimente pentru a depozita simultan seturi intregi sau bijuterii individuale. La interior acestea sunt  realizate din spuma groasa si velur sau catifea, cu compartimente in care poti pune produse de orice dimensiuni. Sunt ideale mai ales pentru bijuteriile scumpe, monedele realizate din aliaje pretioase si ceasuri de lux. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, precum argint, lemn natural, lemn pretios, piele compozit sau mozaic acoperit.

In interiorul acestora, peretii cutiei sunt captusiti cu cele mai moi materiale, care nu vor permite ca bijuteriile sa fie zgariate, iar dispozitivele de fixare sigure, vor impiedica deplasarea in timpul transportului si incurcarea lor. Pe placa metalica cu gravura sub forma de flori sau fluturi, poate fi amplasata o inscriptie memorabila ce va dainui peste ani. Aceasta poate fi amplasata pe partea interioara a carcasei casetei de bijuterii sau pe catifeaua din interior. In aceste casete poti depozita nu numai bijuterii, ci poti amplasa si alte obiecte pretioase, cum ar fi lingurile din argint sau anumite documente importante.

Foarte confortabile, create special pentru femei, grijulii la cel mai mic detaliu, creatorii lor nu lasa nimic la intamplare, frumoasa cutie putand fi facuta chiar si cadou. In aceste cutii de bijuterii, exista compartimente pentru toate tipurile de ornamente. Lanturile nu se mai incurca, fiecare este intins intr-un compartiment separat, pentru inele si cercei existand role speciale, iar pentru ceasurile fine de dama, pernute din catifea sau matase. Ofertele din catalogul magazinului online sunt diverse. Mai mult decat atat sunt compacte cu diferite dimensiuni sau cu un depozit universal. Cutia este potrivita atat pentru inele, cat si pentru cercei.

Comments are closed