Creare magazin online

Daca alegi niste becuri LED de la Led Concept vei vedea diferenta!

Noile tipuri de becuri led sunt o dovada clara a faptului ca industria coprurilor de iluminat si tehnologia in generala a evoluat intr-un mod foarte accelerat. Gandite initial pentru a fi simple becuri pentru indicarea a diferite lucruri precum faptul ca un device se incarca sau ca este incarcat, ele au evoluat pana in prezent unde sunt folosite ca si surse consistente de lumina.
becuri led

De ce sa alegi sa faci aceasta investitie?

  • Niste becuri LED au o durata de viata mult mai mare, un bec putand fi utilizat pana la 50.000 de ore comparativ cu becurile fluorescente si de peste 50 de ori mai mult fata de becurile incandescente;
  • Aceste becuri au o insemnatate mare asupra mediul, deoarece durata lor de viata impiedica aruncarea lor la gunoi la scurt timp, ci doar dupa ce au fost folosite o perioada indelungata;
  • Prezinta de asemenea o rezistenta crescuta. Rezistenta la socuri si vibratii este mult mai mare cand vine vorba de becurile LED, deoarece acestea nu prezinta un filament, comparativ cu cele incandescente;
  • O trasatura foarte importanta este faptul ca, becurile LED sunt considerate a fi cele mai economice becuri. Acestea ofera o lumina de calitate superioara si mai ales, consuma mult mai putin decat un bec normal;
  • Principalul avantaj, dupa cum am mentionat este consumul redus de energie. Consumul unui bec de acset tip este de 10-15 ori mai mic, fata de un bec incandescent, fiind considerate printre cele mai economice becuri.

De ce e indicat sa folosesti becuri led in detrimentul celor clasice?

Varianta cu led este din ce in ce mai prezente pe piata in ultimii ani. Becurile led au ajuns sa fie si din ce in ce mai accesibile oferind in aceleasi timp un numar mare important de beneficii.
Cum cele economice le-au eliminat aproape in totalitatea pe cele clasice, acum utilizarea unui sistem de iluminat pe baza de led va acapara piata din ce in ce mai tare oferind mai multe avantaje ce le sustin folosirea si le va elimina implicit pe cele economice.

Este multe discutii si comparatie despre cum iti vei amortiza investitia in achitizia unor becuri led si cum acestea, pe termen lung, iti vor oferi numai beneficii din mai multe puncte de vedere.

In tabelul de mai jos, vei putea sa vezi o comparatie simpla si eficienta intre varianta unui bec led si varianta unuia economic, pentru a putea vedea diferentele si avantajele pe care le ofera fiecare dintre acestea.

Comments are closed