Creare magazin online

De ce ai nevoie de Consultanta branding

Serviciul de consultanta branding Armeanu Creative Studio este un mod mult mai ieftin si mai sigur de a afla o serie de avantaje incontestabile, cum ar fi:

  1. Crearea propriei marci, ceea ce inseamna intreaga logica a constructiei sale.
  2. Dezvoltarea unui brand impreuna cu un consultant, reducand astfel riscul de a gresi.
  3. In procesul de dezvoltare, vei incepe sa intelegi mai bine propria afacere, strategia si modalitatile de dezvoltare ulterioara.
  4. Prin consultanta branding vei afla tehnologia de dezvoltare a marcii, vei dobandi cunostinte practice in domeniul marketingului si publicitatii.
  5. Serviciul de consultanta branding te va ajuta sa te dezvolti si sa cresti nivelul profesional al angajatilor tai.
  6. Vei economisi resurse financiare semnificative la plata serviciilor costisitoare ale agentiilor de publicitate.

Colaborarea cu un consultant branding – Avantaje

Consultanta branding

Ca urmare a colaborarii cu un consultant branding, vei avea un brand dezvoltat profesional, care va functiona eficient pentru afacerea ta timp de multi ani. Brandul este „externalizarea” ta pe piata. Conform brandului, clientii inteleg calitatea care le este oferita. Un brand este marca personala a unui antreprenor, care in nume propriu garanteaza consumatorului un produs de inalta calitate. Fara marca nu ai garantie de calitate. Fara marca nu ai nicio responsabilitate fata de cumparator. Fara marca nu prezinti incredere si nu esti nimic.

Brandurile sunt ca oamenii

Numele unor branduri provoaca respect si entuziasm general, numele altora provoaca  respingere, sentiment de dezgust, neincredere si chiar dispret, iar alte nume nu provoaca nimic, lasandu-te indiferent. Deci, un brand este, in primul rand, un nume binecunoscut al unei companii de incredere, care declara un nivel ridicat al profesionalismului si garanteaza clientilor o calitate impecabila a produselor si serviciilor sale.

In spatele unui brand – un om minunat

In spatele fiecarui brand mare este intotdeauna un om minunat, care a creat un produs de inalta calitate si a intrat in istoria lumii: Henry Ford, Ferdinand Porsche, Felix Wankel, Willy Messerschmidt, Igor Sikorsky, Mikhail Kalashnikov, Martin Lockheed, Christian Dior, Coco Chanel si aceasta lista de marci si oameni poate continua. Singura intrebare este ce le uneste pe toate? Un singur  lucru este comun pentru toate – ideea. Toti acesti oameni sunt indivizi unici care si-au pus in practica marea idee si si-au gasit puterea pentru a merge pana la capat.

Un consultant branding inspirat

Din ce idee grozava provine brandul tau? Ce le oferi oamenilor? Cum iese in evidenta brandul tau care lupta cu ardoare pentru atentia si portofelele clientilor? Ai un raspuns la aceasta intrebare? Daca nu, ai nevoie de consultanta branding pentru a afla raspunsuri la toate aceste intrebari, intelegandu-te pe tine si afacerea ta, pentru a-ti dezvolta conceptul de brand si apeland la profesionisti. 

Un consultant de branding este inspirat de oportunitatea de a ajuta oamenii sa reuseasca in afaceri si in cariera. Clientii care vin la un consultant branding au intotdeauna o multime de idei, care ulterior, pot fi dezvoltate si aduse in realitate, construind astfel o afacere cu propriul nume. Consultantii branding transforma oamenii in marci, ajutand antreprenorii si profesionistii sa-si foloseasca calitatile unice, care ii diferentiaza de concurenti.

Comments are closed