Creare magazin online

De ce ai nevoie de un website?

Poate acum ceva timp, cand pentru o mare parte a societatii, internetul era ceva nou si nu foarte clar,  intrebarea „de ce ai nevoie de un site web?” parea destul de logica. Acum, in era internetului, avand o afacere mai mica sau mai mare, nu poti sa te faci cunoscut si sa prosperi fara a avea propriul site. Site-ul este un instrument serios de dezvoltare a afacerilor si este in principal, o componenta de imagine a companiilor mari, in special. Acest lucru a ordonat introducerea www in partea de jos a cartii de vizita sau a brosurii publicitare. Insa, timpul nu se opreste. In ultimii ani, situatia s-a schimbat si acum intrebarea de ce ai nevoie de un site web, pentru multi antreprenori pare mai retorica decat oricand.

Astazi, pentru fiecare participant pe piata, indiferent ce face el, a devenit absolut necesar sa aiba propriul website. Cele doua premise principale care au dus la aceasta stare de lucruri,  includ dezvoltarea rapida a tehnologiilor web si cresterea bunastarii societatii. Sub influenta primului factor, internetul s-a raspandit aproape pretutindeni si a devenit foarte accesibil, iar sub influenta celui de-al doilea, un computer cu acces la reteaua globala care a aparut in aproape fiecare casa.

Distributia pe scara larga si accesibilitatea internetului, precum si disponibilitatea echipamentelor informatice, au dus foarte repede la petrecerea timpului in mare parte in mediul on-line. Pentru un numar mare de persoane, internetul a devenit principala sursa de informatii. Astfel, oamenii au inceput sa renunte treptat la presa scrisa si la televiziunea din viata lor si, ca urmare, rolul televiziunii si a publicitatii tiparite a inceput sa scada – antreprenorii preferand sa isi faca publicitate online.

Evaluand ceea ce se intampla, afacerea nu a putut decat sa raspunda la schimbari . Antreprenorii cei mai atenti, au inceput sa transfere in mod activ o parte a afacerii offline in afacere online. Dupa ceva timp, intelegerea necesitatii de a detine resurse web,  a dus la crearea diferitelor tipuri de site-uri comerciale, care a crescut semnificativ.

Comments are closed