Creare magazin online

De ce sa alegi o firma de rent a car

P iața de rent a car în România a beneficiat de o creștere vizibilă, motiv pentru care numărul c ompaniilor de închirieri auto a crescut de la câteva zeci, la câteva sute în ultimii ani. C e înseamnă asta pentru client? – Ofertă variată – Mai multe opțiuni din punct de vedere al claselor de mașini – Mai multe locații / puncte de livrare din care puteți prelua mașina

L a ce să fim atenți?

PREȚUL! Deși aceeași mașină o veți găsi la 10 companii diferite cu 10 prețuri diferite, tentația f iind să alegeți cea mai avantajoasă variantă din punct de vedere al prețului, asta nu înseamnă în c ele mai multe cazuri că ați făcut cea mai bună afacere. – Prețul de pe site, în cele mai multe situații, nu este prețul de care veți beneficia. O rice companie are un program de lucru fix, ceea ce înseamnă că orice preluare sau predare a m așinii în afara orelor de program vine însoțită de o taxă. – Combustibilul, nivelul de dotare al mașinii, culoarea nu se confirmă! Dacă pe site, în imaginile d e prezentare ale unei mașini, deduceți că aceasta este echipată cu navigație, climatizare, pilot a utomat și motor “TSI” (benzină), nu este obligatoriu ca mașina pe care o veți primi să fie i dentică. GPS-ul, scaunul de copil, Wi-fi au câte un tarif pe zi aferent.

n u platiti niciodata toata suma de inchiriere in avans sau avansuri mai mari de 100 euro, decat daca cunoasteti foarte bine firma sau agentul ce gestioneaza rezervarea dvs

C autati o agentie ce inchiriaza autovehicule de calitate, insa in acelasi t imp va ganditi si la bugetul familiei Dvs? Avem oferte pentru fiecare g ust, dar si pentru fiecare buzunar. Bineinteles ca fiecare client isi d oreste ceva ieftin, la pret mic, dar calitativ. Alegeti firma Expert auto rental si ati rezolvat aceasta problema. Aveti optiunea de a alege o c olaborare pe termen scurt, dar si lung. Daca aveti nevoie de transport p e o perioada mai lunga, preturile sunt negociabile, in functie de n umarul de zile solicitat.

Inchiriere de masini la standarde europene
A veti nevoie de un automobil pe termen mai lung, insa bugetul este m ai sensibil, sau poate pur si simplu doriti sa faceti si ceva economii? D esigur ne-am gandit si la acest aspect. De aceea, la noi, cand p erioada de contract creste, pretul scade. Contactati-ne si va facem o o ferta personalizata, in functie de automobilul ales si perioada de c ontract. Nici un client care a apelat la Expert auto rental nu a plecat n emultumit dupa folosirea serviciilor noastre – dovada stau r ecenziile primite pe Facebook sau Google.

Alege o firma de inchirieri auto in Deva sau Hunedoara care sa iti ofere masini fiabile de inchiriat.

Comments are closed