Creare magazin online

De ce să alegi un restaurant din București pentru nunta ta?

Te-a cerut dar încă nu ați stabilit detalile nunții?

Atunci ar trebi să începi cu alegerea locației. Aceasta este mai mult decât importantă dacă vei să ai parte de o nuntă ca în povești.

Așadar ar fi cazul să alegi o locație demnă de nunta pe care ți-o dorești. Deci renunță la localurile micuțe sau sălile improvzate și orientează-te spre un restaurant clasic și elegant din București care să ridice nunta la nivelul pe care îl meriți.

Ce servicii și beneficii îți vor oferi restaurantele?

Desigur, când vine vorba de nunta ta, tu alegi florile, formația muzicală, meniul, invitații, serviciile foto, culorile și aranjamentele și nu în ultimul rând personalul cu care vrei să colaborezi.

Însă cei de la restaurant îți stau la dispoziție cu îndrumările necesare și îți vor oferi un spațiu deosebit pentru nunta ta. Decorarea restaurantului este special realizată înt-o manieră elegantă pentru a se potrivi cu nuntape care ți-o dorești.

Serviciile oferite includ și aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului precum și aranjamente florale si baloane, fotograf, cameraman și dj dar și tortul personalizat și personalul calificat.

Restaurant Bucuresti

Ce trebuie să conțină un meniu de nuntă?

Mâncarea este întotdeuna unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale unei nunți. Dacă mâncarea este bună deja nunta ta va primi un punct în plus, în schimb dacă nu este pe placul invitaților, aceștia s-ar putea să strâmbe din nas.

Invitații sunt diferiți, deci ar trebi să alegi un meniu care să îî mlțumească pe toți. Desigur poți personaliza meniul în funcție de sezon sau tematica nunții, dar nu uita ca acesta trebuie să conțină toate felurile principale, aperitivul dar și desert.

Aperitivele pot fi alese în funcție de sezon, cald sau rece, , sărmaluțe cu mămăliguță și mujdei se servesc la o nuntă cu specific tradițional iar dacă alegi o nuntă mai extravagantă, atunci acestea vor fi înlocuite cu salate exotice. Nu uita nici de mâncarea mai ușoară pentru copii iar bufetul suedez și candybarul sunt întotdeauna o opțiune bună. Acestea dau invitaților libertatea să mănâce când și ce doresc, fără să mai aștepte servirea la masă, În plus nu mai necesită nici prezența chelnărilor.

În ceea ce privește băutura, nunta începe întotdeauna cu șampanie dar câteva tipuri de coktailuri sunt mereu bine venite iar vinul nu trebuie nicio dată să lipsească de pe masă. Dacă nunta are loc vara, poți include în meniu și câteva tipuri de bere. Desertul are și el un rol important și este servit întotdeauna înainte de tort. Deobicei se alege înghețata, care precede vedeta serii. Aceasta va fi întotdeauna tortul.

Așadar, într-un restaurant din București nunta ta va deveni cu siguranță un eveniment memorabil, care va satisface cerințele dumneavoastră și va pune în practică cele mai inedite și inovatoare idei. Cei de la restaurant vor organiza totul în cel mai scurt timp pentru a vă putea fi alături în cele mai fericite clipe din viața dumneavoastră și să se asigure că  acestea vor fi perfecte.

 

Comments are closed