Creare magazin online

De ce sa pastram smartphone-urile vechi mai mult timp?

Este sezonul de vacanta si multi oameni se gandesc la imbunatatirea telefoanelor.

2018 a fost anul in care au fost lansat o multime de smartphone-uri. Apple a lansat iPhone XR, iPhone XS si XS XS XS; Google a lansat Pixel 3 si Pixel 3 XL; Samsung a avut Galaxy S9 si Note9; si chiar OnePlus a debutat doua telefoane impresionante cu OnePlus 6 si 6T.

Acestea fiind spuse, cu exceptia cazului in care smartphone-ul dvs. este extrem de vechi si se lupta cu software-ul sau, va recomandam sa tineti actualul telefon cat mai mult timp posibil.

Smartphone-urile sunt mai scumpe decat oricand

Este adevarat ca smartphone-urile sunt mai bune decat oricand in 2018, dar sunt si mai scumpe.

Apple, ca de obicei, a stabilit tendinta anul trecut cand a lansat iPhone-ul X, un smartphone radical reproiectat, cu un pret de pornire radical ridicat de 999 USD. Cu un an inainte, pretul de pornire al celui mai nou iPhone, iPhone 7, a fost de 649 USD.

Alti producatori de smartphone-uri au fost capabili sa prinda rapid ideea Apple de a stabili preturi si mai mari pentru smartphone-uri. La lansare, Samsung Galaxy Note9 costa, de asemenea, 999 dolari – si ar putea costa in cele din urma 1.250 dolari.

Cele mai noi telefoane LG 2018, G7 Thinq si V40 Thinq, au inceput la 750 $ si 900 $. IPhone XR, care arata ca iPhone X, dar are un ecran de calitate inferioara, incepe de la 750 de dolari.

Chiar si Pixel 3 de la Google, cu pretul de pornire de 800 de dolari, este cu 150 de dolari mai scump decat pretul de pornire al telefonului Pixel 2 de anul trecut.

In cea mai mare parte, cele mai bune smartphone-uri pe care le puteti cumpara cu usurinta vor costa peste 700 de dolari, iar odata ce adaugati costul asigurarii (ar trebui) platiti aproape 900 $ sau chiar 1.000 $. Si, desigur, daca doriti cea mai buna experienta iPhone pe care o puteti obtine, pretul de pornire este de 1.000 de dolari.

Cel mai bun mod de a obtine preturile smartphone-urilor exorbitante este sa va mentineti la smartphone-ul curent cat mai mult timp posibil

Exista un motiv pentru toate aceste preturi ridicate ale smartphone-urilor: telefoanele inteligente sunt atat de bune si atat de puternice acum, incat ar trebui sa dureze ceva timp.

Daca ati cumparat un smartphone in ultimii doi ani, exista o sansa buna ca telefonul smartphone sa fie inca in stare excelenta.

Cipurile de smartphone au devenit puternice pana la punctul de depasire, dar o multime de chips-uri lansate in 2016 raman suficient de puternice pentru a face fata majoritatii sarcinilor smartphone-urilor de astazi.

Chiar si iPhone 6, lansat pentru prima data la sfarsitul anului 2015, este inca un telefon remarcabil.

O multime de oameni isi modernizeaza smartphone-urile pentru ca vad semne de imbatranire. Dar, in loc sa cumparati un telefon nou, va recomandam sa inlocuiti bateria telefonului. A face acest lucru poate face, uneori ca un telefon cu performanta incetinita sa fie ca nou. De asemenea, pe site-ul acesta va tinem la curent cu cele mai noi noutati din tehnologie.

Comments are closed