Creare magazin online

De ce trebuie sa vezi ultimul Mission Impossible la cinema in Mall Trivale din Pitesti

Sezonul block-busterelor este pe sfarsite, iar pelicula care s-a lasat asteptata toata vara a ajuns in sfarsit pe marile ecran de le noi si poate fi vazuta la cinema in Mall Victoriei din Pitesti. Ne referim la al cincilea film din seria Mission Impossible.

mission-impossible-rogue-nation-335

Misiune Imposibila

Actiune la cote maxime, mai multe misiuni decat pana acum si acelasi fermecator Tom Cruise – iata pe scurt motivele pentru care trebuie sa vezi acest film la cinema in Mall Victoriei din Pitesti, insa adevarul este ca sunt mult mai multe de atat, iar noi iti vom spune exact de ce nu trebuie sa ratezi aceasta pelicula.

Ultimul film din serie se numeste „Rogue Nation” si este al cincilea. Practic, daca s-au facut cinci filme din aceeasi serie, e clar ca ai de-a face cu un produs cinematografi de cea mai buna calitate. Prima pelicula a fost lansata in 1996, iar la aproape doua decenii de la lansare, lumea inca mai asteapta o continuarea.

In 2015, nu mai este vorba despre o singura misiunea, asa cum ne obisnuisera filmele precedente din serie, ce de trei misiuni. Daca ar exista grade de comparatiue pentru cuvantul imposibil, practic de data asta am avea de-a face cu „cea mai imposibila” misiune de pana acum.

Tom Cruise isi reia cu succes rolul lui Ethan Hunt, agentul care are misiunea de a eradica Sindicatul. Vom vedea daca va reusi sa duca la bun sfarsit si aceasta misiune sau daca este sfarsitul seriei care ne-a tinut atata vreme cu sufletul la gura.

Din distributie mai face parte si Jeremy Renner, pe care il stim cu totii din binecunoscutul rol al lui HawkEye din Razbunatorii. Il mai vedem si pe Simon Pegg, dar o vedem si pe focoasa Rebecca Ferguson. Regia si scenariul sunt semnate de Christopher McQuarrie, geniul din spatele filmului “The Usual Suspects”. Numele din spatele filmului se ridica la inaltimea numelui seriei, asa ca rezultatul nu are cum sa fie unul dezamagitor.

Mergi sa vezi acest film la cinema in Mall Trivale din Pitesti pentru a te bucura de o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde, cu imagine si sunet de o calitate exceptionala. Un film atat de bun merita sa fie vazut intr-un cadru perfect.

Comments are closed