Creare magazin online

De unde faci rost rapid de bani pentru vacanta? 3 variante de imprumut cu banii pe loc

Se apropie vacanta de vara si inca nu ai reusit sa pui niciun ban deoparte? Era bine daca reuseai sa faci cateva economii, macar pentru achizitionarea biletelor de avion sau cazare. Cu banii de buzunar poate te descurcai mai usor. Variante pentru imprumuturi mai mici poti avea destule, insa cand vine vorba de imprumuturi mai mari, situatia se schimba radical.

Totusi, nu-ti pierde speranta, te poti bronza si anul acesta la plaja, in vacanta pe care ti-o doresti daca optezi pentru o varianta de imprumut sigur si rapid.

Tu de unde obtii un imprumut pentru vacanta?

In articolul de fata iti oferim trei variante, care te pot ajuta sa faci rost de bani rapid.

 

  • Credite de pe termen scurt

 

Exista nenumarate situatii in care ai nevoie de bani urgent, dar niciuna nu se compara cu urgenta banilor necesari pentru sanatate sau distractie. Cand vine vorba de petrecerea timpului liber, relaxare, la plaja, la mare, intr-un loc exotic, esti dispus sa faci aproape orice pentru a face rost de suma necesara pentru o astfel de vacanta.

Prima varianta care ii vine oricui in gand, daca nu exista alte alternative, este creditul pe termen scurt. Un credit pe termen scurt te poate ajuta sa depasesti dificultatile financiare si sa te concentrezi pe lucrurile pe care le mai ai de facut pentru vacanta mult visata.  Exista si varianta de credit online sau cu buletinul pe termen scurt, pentru sume de cateva mii de euro.

Poti imprumuta suma dorita de bani pentru o perioada de 12 sau 24 de luni, cu o rata fixa din veniturile lunare. In acest caz poti primi banii in cateva ore. Daca ii rambursezi pana la scadenta, beneficiezi de dobanda zero.

 

  • Imprumut cu garantie auto

 

Daca detii un autoturism personal, casele de amanet auto, deja foarte populare in alte tari, dar prezente si in Romania intr-un numar mare, te pot ajuta sa iesi dintr-o astfel de situatie. Insa, acest aspect presupune sa renunti la confortul masinii in vacanta si sa o lasi amanet o perioada pentru a obtine suma de bani pentru vacanta.

Obtinerea unui imprumut cu garantie auto se face simplu. Suni la o casa de amanet autoturisme din orasul tau, stabilesti o programare, mergi personal cu masina la firma sau vine un reprezentat al firmei la tine acasa pentru evaluarea masinii, iar la final ti se comunica suma pe care o poti primi. Practic, te duci cu masina personala la amanet, cu actele masinii si buletinul tau si pleci acasa cu banii de vacanta. Totul, in doar 30 de minute, fara alte documente justificative si comisioane. Insa, cand expira contractul, trebuie sa mergi neaparat sa achiti imprumutul. Daca esti in impas si de data aceasta, este recomandat sa anunti din timp firma de amanet auto ca sa nu pierzi masina. De obicei, societatile care ofera astfel de imprumuturi iti dau un ragaz necesar pentru rambursare sau reesalonare.

3.Imprumut la rude sau prieteni

Ca sa nu ai stresul creditelor si al dobanzilor, te poti imprumuta la rude sau la prieteni. Desigur, in situatia in care ai in jurul tau astfel de persoane instarite sau care fac economii, dispuse sa te imprumute cu o suma importanta de bani. Ca sa beneficiezi de suma dorita, de la rude sau prieteni, acum si in viitor, tu, la randul tau trebuie sa dai dovada de seriozitate si corectitudine. Altfel, nu vei mai primi nicioadata bani imprumut de la ei.

Trebuie sa stabiliti, de comun acord, in cat timp poti restitui suma si care sunt pretentiile persoanei care te imprumuta. Sa nu te trezesti cu surprize. Aceasta poate fi cea mai simpla varianta de imprumut rapid, fara dobanda.

 

Poti face rost de bani pentru vacanta si altfel. De exemplu, poti amana plata unor facturi mai valoroase, poti negocia cu banca amanarea platii unei rate sau iti poti lua un job part time.  Insa, chiar si asa, e posibil sa nu strangi la timp suma de care ai nevoie pentru a te bucura de vacanta de vis. In plus, o data ce vacanta e gata, vor veni si platile amanate si ar putea sa iti fie mult mai greu atunici.

Asa ca, daca vrei sa iti achizitionezi vacanta pe care ti-o doresti, documenteaza-te si afla din timp varianta de imprumut care te avantajeaza cel mai bine.

Sursa: bestamanetauto.ro

 

Comments are closed