Creare magazin online

Deciziile astea te costa o multime de bani, atunci cand cumperi incaltaminte

Daca vrei sa cumperi incaltaminte, trebuie sa stii cum sa o cumperi, in asa fel incat sa nu cheltuiesti bani inutil. Exista o multime de femei care fac zeci de greseli si ajung sa cumpere incaltari pe care nu le poarta niciodata.

Daca nu vrei sa treci prin asta, este bine sa eviti urmatoarele lucruri:

Evita sa cumperi incaltaminte din impuls.

Da, cumparaturile sunt relaxante si placute, insa din pacate sunt si generatoare de cheltuieli uriase.

Asadar, nu cumpara incaltaminte daca nu ai nevoie de ea. Incearca sa iti identifici nevoile inainte de a merge la cumparaturi si sa faci o lista cu incaltamintea de care ai nevoie.

Cumpara doar acele perechi de care stii ca ai nevoie si pe care stii ca ai cu ce sa le asortezi. Este bine sa analizezi cu atentie dulapul inainte de a pleca la cumparaturi de incaltaminte.

Evita achizitia de incaltaminte „ la moda” .

Moda vine si pleaca, asadar, daca iti cumperi incaltari cu tot felul de decoratiuni, poti fi sigura ca peste un an aceasta nu va mai putea fi purtata.

Nu cumpara incaltaminte doar pentru ca este la moda, ci incearca sa cumperi incaltaminte care sa ti se potriveasca si care sa iti poata defini personalizata. De regula, incaltamintea de buna calitate este cat se poate de simpla iar simplitatea va fi intotdeauna la moda.

Evita sa achizitionezi cea mai ieftina varianta

Piata este plina cu variante de incaltaminte extrem de ieftina. Este tentant sa achizitionezi astfel de incaltari, insa trebuie sa te gandesti la repercursiuni.

O pereche ieftina de incaltaminte s-ar putea sa fie jenanta pentru picior si mai mult, s-ar putea sa se strice foarte repede. Nu inseamna automat ca ceea ce este scump este de buna calitate, insa este bine sa te uiti la calitate prima data, abia apoi la pretul de vanzare al unui produs.

Evita sa achizitionezi incaltaminte doar pentru ca ti se potriveste.

Multe femei cumpara incaltaminte din plictiseala, doar pentru ca merg la cumparaturi cu o prietena, probeaza si descopera ca se simt bine in perechea probata.

O astfel de decizie poate sa coste. Decat sa cumperi incaltaminte in acest fel, mai bine gasesti alte lucruri pe care trebuie sa le cumperi si de care chiar ai nevoie.

 

Comments are closed