Creare magazin online

Deratizare profesionala pentru persoane fizice sau persoane juridice

Dderatizare bucurestieratizare reprezinta un proces destul de complex, care presupune urmarirea unor anumite etape esentiale pentru ca in final rezultatele sa fie unele vizibile rapid.

Soarecii si sobolanii sunt recunoscuti ca fiind parte din categoria de daunatori foarte nocivi pentru mediu, dar si pentru om. Acestia sunt purtatori de bacterii si microbi, iar contactul cu acestia pot duce la o serie de afectiuni periculoase pentru sanatate.

DDD Nord – partenerul ideal pentru o lucrare de deratizare in Bucuresti

Firma de deratizare din Bucuresti, DDD Nord, se bucura de o notorietate foarte mare in piata, datorata calitatii si profesionalismului cu care echipele de interventie solutioneaza problemele din teren.

Acesta este o companie autorizata din domeniu, care executa lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie de peste 10 ani, atat in Bucuresti, cat si in Cluj, Suceava, Iasi, Bacau sau Constanta. DDD Nord, se adreseaza atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice sau institutii publice.

Executia lucrarii de deratizare

Chiar de la primul contactul pe care clientul il face cu acesta firma de deratizare din Bucuresti, personalul companiei va pune o serie de intrebari cheie clientului cu scopul de a afla mai multe detalii despre problemele pe care le intampina cu daunatorii.

In momentul in care echipa de deratizare ajunge in teren, acestia vor incepe lucrarea cu analiza spatiului vizat. Aceasta etapa este esentiala deoarece sunt culese informatii pretioase despre daunatori, despre gradul de infestare sau chiar despre diverse locuri cheie in care se inmultesc sau se hranesc soarecii si sobolanii.

Dupa etapa de analiza, echipa va incepe propriu-zis lucrare de deratizare prin plasarea unor cutii speciale cu momeala toxica in care soarecii si sobolanii pot intra si se pot hranii in siguranta.  Momeala utilizata este una cu totul speciala, care actioneaza la aproximativ 24 de ore din momentul in care un daunator s-a hranit cu acesta.

Chiar daca nu este atat de evident, soarecii si sobolanii sunt niste fiinte destul de inteligente. Acesti daunatori nu se vor hranii niciodata din locul in care un individ din familie a murit, acesta este si motivul pentru care momeala actioneaza la 24 de ore dupa ingerare.

Comments are closed