Creare magazin online

Deschidere curs autorizat de calificare Bucatar

Centrul Naţional de Învăţământ Turistic S.A.- CNIT  anunţă  deschiderea în data de 14 mai 2018, ora 14.00 a cursului de calificare în ocupaţia de BUCĂTAR.

Centrul Naţional de Învăţământ Turistic S.A., al carui unic actionar este Ministerul Turismului, reîncepe derularea cursurilor de formare profesională în domeniul turistic, continuând tradiţia celei mai renumite şcoli din industria ospitalităţii, Centrul de Formare şi Perfecţionare pentru Cadrele din Industria Hotelieră şi Turism, înfiinţat în 1971. De-a lungul timpului, compania, sub diversele sale forme şi denumiri, a avut ca principal scop promovarea profesionalismului în turismul românesc prin crearea unor standarde de înalt nivel care, transmise generaţiilor de cursanţi, a făcut din aceştia adevăraţi profesionişti în domeniu.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să se califice sau să-şi certifice cunoştinţele din domeniul culinar, dar şi celor pasionaţi de arta culinară.

Programa cursului include următoarele module: comunicare, organizare şi aprovizionare, realizarea preparatelor de bază, bucătărie caldă, bucătărie rece.

Practica se desfăşoară în laboratorul propriu şi în producţie în cadrul hotelurilor şi restaurantelor cu care Centrul Naţional de Învăţământ Turistic a încheiat convenţii de practică.

Printre beneficiile participării la curs amintim: participanţii vor avea ocazia de a cunoaşte secretele meseriei de bucătar într-un mediu ambiant plăcut şi sub îndrumarea unor formatori cu experienţă practică în domeniu; în urma absolvirii examenului final se obţine un certificat de calificare de tip ANC – recunoscut de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Cursul se derulează pe parcursul a 6 luni la sediul CNIT, Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucureşti.

Informaţii suplimentare referitoare la curs vă pot fi oferite de către doamna Ana-Maria Gyorgy, Şef Compartiment Formare Profesională şi Dezvoltare, tel/ fax: 021.549.28.92; 021.549.28.98, e-mail ana.gyorgy@cnit.ro, cursuri@cnit.ro.

Comments are closed