Creare magazin online

Descopera noua fata a web-ului cu platforma de internet- World Live Web

Una din schimbarile in online menita sa imbunatateasca interfata vechiului web, vine cu lansarea World Live Web – platforma de internet proiectata in Romania. Pornind de la dorinta de a crea legaturi mai facile intre furnizori de servicii si produse, afaceri de pretutindeni si oameni, World Live Web este punctul de plecare catre un internet mai precis, cu rezultate relevante.

O trasatura care lipseste vechiului WWW este cea de siguranta a userilor. Foarte multe site-uri invechite nu sunt verificate si nu au un membru activ care sa actualizeze site-ul si sa ofere consultanta clientilor sau partenerilor de afaceri.

World Live Web are fiecare cont este verificat, utilizatori activi si identitati reale, care elimina din start situatiile neclare si odata cu ele, nesiguranta clientilor sau a membrilor.

Astfel, in spatele fiecarui site de orice tip- shop, blog, site de prezentare, furnizor de servicii, exista cel putin o persoana gata sa ofere informatii in timp real daca este necesar.

world live web

Noua platforma de internet are ca scop conexiuni mai puternice intre afaceri, idei si oameni. Ofera tuturor utilizatorilor optiuni multiple de a gasi cele necesare prin soratare in functie de distanta si proximitate, cu motorul de cautare – Seek Find Deliver.

Ingeniozitatea noului motor de cautare World Live Web, urmareste sa redea cel mai precis rezultat, cu stocuri si ratinguri afisate, cu servicii de curierat incluse. Prin Seek Find Deliver, toate rezultatele cautarile, produse sau servicii vin conform cerintelor personale, cu detalii afisate pe harta, in functie de fiecare cerinta mentionata.

Precise si rapide, cautarile iti ofera acum mai mult timp pentru lucrurile personale sau profesionale, fara avalansa de anunturi irelevante sau pop-upuri virusate.

Potrivita pentru afaceri noi sau promovari fair-play ale companiilor deja existente, noua platforma de internet World Live Web nu percepe costuri de marketing sau publicitate. Seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite raman astfel principalele atu-uri ale companiilor inscrise pe World Live Web.

platforma noua de internet

Inscrierea se face gratuit prin instalarea subdomeniului wlw. sau lansarea unui nou domeniu pentru persoanele fizice.

Profesionalismul site-urilor inscrise pe World Live Web releva o alta fata a internetului – una curata, cu rezultate exacte si in primul rand – user friendly.

Participa si tu la campania in curs, lansata de World Live Web pentru noua platforma de internet, si fii gata de o incursiune intr-un viitor mai bun!

Comments are closed