Creare magazin online

Din ,,Pasiune pentru lucrari bine facute’’

Conduraru Grup sau elita profesionistilor in realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolare pentru constructia ta, te invita pe site-ul creat anume pentru tine unde vei gasi tot ce te intereseaza.

Acceseaza https://hidroizolatii-conduraru.ro si contacteaza-ne intruct  suntem partenerul ideal pentru tine, in calitate de subatreprenor sau antreprenor de specialitate.

De peste 15 ani suntem prezenti ca un activ furnizor si aplicator autorizat pe piata constructiilor si va oferim inca de la inceput numai servicii profesionale de specialitate, executand izolatii, termoizolatii, impermeabilizari si hidroizolatii.

Beneficiaza de cele mai profesionale izolatii 

Izolatii

Ne adresam tuturor celor care doresc sa execute constructii civile si industriale inca de la faza de infrastructura realizand sisteme complete integrate atat termo cat si de hidroizolare pentru fiecare faza de executie, specilistii nostrii fiind interesati de calitatea lucrarilor si respectarea termenelor fara a ingreuna etapele urmatoarele.

Dedicati constructiilor civile si industriale de amploare, echipa CONDURARU GRUP, executa toata partea de lucrari de termo si hidroizolatii interioare care fac parte integranta din orice imobil cum ar fi hidroizolarea grupurilor sanitare, hidroizolatia pentru fundatie, realizarea oricaror lucrari de izolatii termice si hidrofuge la balcoanele sau jardinierele cladirii precum si hidroizolatii pentru parcari supraterane si subterane.

Si fiindca noi punem exigenta, profesionalismul si calitatea pe primul loc in activitatea desfasurata, tinem pasul cu cele mai noi tehnologii, noutati si materiale in domeniu pentru ca astfel sa oferim cele mai bune servicii  si clientii nostrii sa fie de fiecare data, foarte multumiti.

In afara lucarilor ample de constructii, care include si izolatii profesionale, poti beneficia de lucrari de gazonare si inierbare a diferitelor sisteme de structuri ale terasei cu vegetatie, superbe jardinière sau terase suspendate inclusive acoperisuri cu vegetatie.

Vino sa colaboram impreuna si daca ai lucrari diferite de renovare la spatii industriale, vile, apartamente, case si chiar garsoniere.

Iti mai oferim si servcii profesionale de sapaturi manual si mecanizate pentru sapaturi si excavatii, realizarea santurilor, lucrari de compactare, amenajari si drenaj, inlocuirea retelelor de apa, diferite lucrari edilitare, canale colectoare, gropi de depozitare deseuri, fose, accese rezidentiale, decolmatari de canale sau aparari de maluri, decopertari de terenuri, disclocari de material excavat, drumuri agricole, balastate, diferite drumuri, diguri, baraje, fundatii, platform, ziduri de sprijin sau protective pereti fundatie.

Intr-un cuvant, te poti baza pe noi indiferent ce tip de lucrare ai de executat.

Intra pe site-ul nostru pentru ca astfel sa poti afla mai multe despre noi, partenerul tau ideal care te scoate in orice moment din incurcatura oferindu-ti realizarea lucrarilor de care ai tu nevoie, fara sa facem rabat de la calitate.

Respectam cu strictete proiectele de executie si tinem cont intotdeauna de toate clauzele contractuale inclusive avem grija sa ne incadram in termenele de executie pentru ca tu sa nu ai nici un fel de grija, pretuindu-ti timpul,  atat timp cat suntem colaboratori.

Raportul dintre pret si calitate pe care ti-l oferim este unul de nerefuzat si poti deveni colaboratorul nostru acceptand oferta imbatabila pe care o primesti dupa consultant in cadrul careia ne cunoastem, iti intelegem nevoile si dorintele.

Comments are closed