Creare magazin online

Distribuitor Self Service Agro Montana

Autoservirea web este un tip de asistenta electronica care permite clientilor si angajatilor sa acceseze informatii si sa indeplineasca sarcini de rutina pe internet, fara a necesita nicio interactiune cu un reprezentant al unei companii.

Agro Montana este un distribuitor Self Service care este  solicitat pe scara larga in managementul relatiilor cu clientii si in relatia cu angajatii, privind logistica. Cand asistenta este specifica interactiunilor angajatilor online, practica este cunoscuta sub denumirea de Self Service. Cand este specific clientilor de pe internet, se numeste Self Service pentru clienti.

Usurinta de acces Agro Montana

Agro Montana

Pentru angajati si clienti, Agro Montana distribuitor Self Service ofera asistenta 24 de ore pe zi si acces imediat la informatii, fara a fi nevoie sa astepti un raspuns prin e-mail sau un apel telefonic pentru confirmare. In cele din urma, succesul Self Service depinde de calitatea si cantitatea de informatii disponibile si de usurinta cu care poate fi accesata compania de logistica Agro Montana Self Service. Implementarea aplicatiilor de autoservire la compania de logistica Agro Montana se face intr-o varietate de moduri. Motivatia cea mai proeminenta este costul mai mic, in comparatie cu serviciul de telefon sau e-mail livrat de un reprezentant al companiei.

Un beneficiu mai controversat al Self Service, este capacitatea pe care o ofera companiei, de a colecta informatii despre persoanele care il folosesc. Software-ul de urmarire si analiza poate fi utilizat pentru a crea un profil pseudonim al utilizatorului in scopuri de cercetare si marketing.

Obiective principale

Compania are drept scop:

 • imbunatatirea performantei contractelor existente;
 • atragerea de noi parteneri;
 • maretia geografiei cu partenerii existenti;
 • dezvoltarea liniilor moderne de afaceri;
 • dezvoltarea  ramurilor;
 • deschiderea de noi filiale in alte zone
 • extinderea capacitatii de productie;
 • instalarea echipamentelor suplimentare;
 • lansarea productiei pe noi teritorii;
 • automatizarea 100% a productiei;
 • optimizarea logisticii:
 • implementarea de software pentru dirijarea livrarii in magazine;
 • analiza proceselor logistice si imbunatatirea acestora;
 • modelarea si evaluarea dependentei costurilor de transport in functie de marimea comenzii.

Reteaua de logistica Agro Montana

Reteaua de depozite este un element esential al sistemului logistic. In prezent, compania Agro Montana este o firma romaneasca de distributie, de marime medie, cu un portofoliu de produse care se adreseaza consumului colectiv si HoReCa, acoperind zonele Bucuresti si Ilfov. Pentru a se asigura ca nu se pierde niciun produs, a fost introdus un sistem de contabilitate automatizat la nivel de companie, Self Service, care permite urmarirea tuturor produselor si, de asemenea, controlul termenului de valabilitate. Echipamentele moderne ale depozitelor permit mentinerea calitatii valoroase ale produselor in timpul depozitarii. 

Personalul inalt calificat asigura buna functionare a tuturor proceselor. Specialistii Agro Montana au aranjat lucrarile in asa fel incat toate instalatiile de depozitare sa functioneze neintrerupt, ca mecanism integrat sincronizat. Doar in acest fel este posibil sa fie oferit fiecarui client produse naturale in timp util atat pe teritoriul Bucurestiului, cat si in imprejurimi, mai exact judetul Ilfov. Depozitele sunt diverse in volumul lor. Exploatatia agricola are depozite compacte de diverse capacitati, precum si centre logistice reale. 

Comments are closed