Creare magazin online

Distribuitorul de unelte si scule pentru constructii, Lumy Tools, isi consolideaza afacerea cu solutiile Senior Software

Distribuitorul national de scule si unelte pentru constructii, Lumy Tools, a implesolutia ERPmentat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Compania a obtinut astfel siguranta unui sistem informatic integrat si performant, cu ajutorul caruia isi gestioneaza intregul flux de distributie.

 

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 9,6 milioane EUR in 2014, Lumy Tools se numara printre primii 5 cei mai puternici jucatori locali din domeniul distributiei de scule si unelte. Compania importa in jur de 1800 de produse pe care le distribuie atat prin intermediul retelelor de super si hipermarketuri, cat si prin retailul traditional – magazine de bricolaj, magazine universale si depozite de materiale de constructii.

Odata cu cresterea volumului de munca ne-am dorit sa avem mai multa stabilitate si siguranta in ceea ce priveste datele companiei. Implementarea solutiilor integrate de la Senior Software a avut consecinte pozitive in activitatea fiecarui angajat Lumy Tools si ne-a oferit siguranta lucrului bine facut. Cu ajutorul acestora am reusit sa obtinem mai mult timp pentru interpretarea rezultatelor si luarea deciziilor corecte.”, a declarat domnul Moisa Gheorghe, Director Comercial Lumy Tools.

Implementarea solutiei SeniorERP i-a permis companiei Lumy Tools sa isi gestioneze toate activitatile in mod integrat. Mai mult, interfata intuitiva a aplicatiei si fluxurile de lucru adaptate specificului afacerii au dus la automatizarea proceselor operationale si la cresterea productivitatii angajatilor. In prezent, orice comanda de client ajunge direct in sistemul ERP – fie ca provine de la hypermarketuri sau de la agentii de pe teren. Integrarea celor doua canale de vanzare a fost posibila prin implementarea solutiilor EDI – pentru automatizarea comunicarii cu marile lanturi de magazine, respectiv SeniorSFA – pentru gestionarea activitatilor agentilor de vanzari.

In ceea ce priveste solutia SFA, aceasta a facilitat reducerea timpului de vanzare pentru ca le ofera agentilor de pe teren acces in timp real, direct de pe device-ul mobil, la date despre situatia stocurilor, caracteristici ale marfurilor, preturi, clienti, precum si modalitati rapide de preluare a comenzilor si incasare a facturilor.

Odata ajunse in ERP, toate comenzile de client sunt transmise catre depozit. Aici, acestea sunt pregatite pentru livrare impreuna cu documentele de vanzare generate automat din SeniorERP. O alta functionalitate extrem de utila oferita de sistemul ERP este posibilitatea gruparii comenzilor in functie de zonele de livrare predefinite in SeniorERP, ceea ce a permis reducerea semnificativa a timpului dedicat acestei activitati.

Nevoia de a avea acces in timp real la datele companiei i-a determinat pe managerii Lumy Tools sa implementeze SeniorVisualBI – sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Cu ajutorul acestuia, managerii urmaresc trendul vanzarilor pe articole, agenti de vanzari, clienti sau zone de vanzare, precum si alti indicatori relevanti pentru activitatea de distributie.

Produsele Lumy Tools pot fi gasite in lanturi de magazine precum Dedeman, Selgros, Kaufland, Real, Auchan, Penny Market si se adreseaza  atat profesionistilor – meseriasi, mesteri, zugravi din domeniul constructiilor si finisajelor, cat si segmentului DIY (do-it-yourself).

Despre SeniorERP:

SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:

 

  • Primul ERP din Romania disponibil SaaS
  • Primul ERP din Romania disponibil in Azure – solutia cloud de la Microsoft
  • Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
  • Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 – care include WCF pentru comunicatie securizata in timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
  • Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software – lider mondial in vizualizarea datelor

Pentru mai multe detalii, accesati www.SeniorERP.ro si www.seniorsoftware.ro

Despre Senior Software:

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori de pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS si MES.

 

Printre clientii Senior Software se numara si:

Porsche Romania, ArcelorMittal Galati, Croco, Walmark Romania, Baneasa, Duraziv, Herlitz Romania, Sano Vita, Ocean Fish, Phoenix Contact, Dacia Plant, Formens, Fares Trading, Dinamic 92 Distribution, Prutul, Prodal 94, Caussade Semences Est Europa, Tonis Trade, Raureni, Agroland, Mirano, Apiland, Heinrig Distribution, Roma..nia, Sipex Company, Regency Company, Multibond Dural,  Rocast, Side Grup, General Parmafood, Baltic Invest CEE, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Sentia, DDS Group, Vitacom Electronics, Cord Impex, Duo Distributie etc.

Comments are closed