Creare magazin online

Dragostea in trei sau controversa

Dragostea in trei sau controversa

Numerosi sau numeroase sunt cei sau cele care au chef sa incerce dragostea in trei.

Mai exista, insa, ai aceia mult mai numerosi pe care aceasta experienta ii socheaza si care ar vrea sa stie mai multe lucruri… Ce trebuie sa credem despre dragostea in trei?

„Cuplu” inseamna in latina „legatura”… cuvantul nu presupune existenta a „2” persoane… asa ca de ce nu o legatura in trei?

3? De ce nu 4?

Trisexualitate… analiza unei placeri unice Unde este sentimentul?

3? Si de ce nu 4?

4 ca si 2 este o crifra a echilibrului, a armoniei, a egalitatii. 3 inseamna 2+1. Intr-un trio, armonia care domneste intre 2 fiinte se rupe: a dori sa faci dragoste in trei inseamna dizolvarea geloziei intr-o poveste de dragoste (celalalt nu iti mai apartine pe deplin) si reaprinderea dorintei stabile din cauza mai multor ani de viata comuna… Partenerul sau partenera to ofera placere altuia sub ochii tai. Notiunea de cuplu traditional dispare intr-o relatie in 3. Notiunea de fidelitate, de posesie nu mai exista. Relatia in 3 schimba complet toate caracteristicile unui cuplu: cucerirea, seducatia, toate acestea trebuie regandite. Rezulta o altfet de dorinta, mai tanara, mai proaspata.

Trisexualitatea… analiza unei placeri unice

Numeroase scrisori aduc in discutie sexualitatea partenerilor. Trebuie sa fii bisexual ca sa poti avea o relatie in trei? Nici pe departe. Un trio poate fi alcatuit in doua feluri:

B + B + F

In acest caz, partenerul tau este bisexual? Nu in mod obligatoriu; el poate dori doar sa to priveasca in bratele altui barbat, fara sa-l doreasca si pe acesta.

Nu iti considera partenerul ca fiind un macho mai inainte de a-ti sonda propriile dorinte! Sexualitatea unui trio merge dincolo de o relatie bisexuala.

+ + B

Exista o diferenta intre a avea o relatie extra-conjugala cu un partener de acelasi sex si o relatie in trei. Aceasta nu are legatura cu placerea. Intr-o relatie tripla, corpul este demultiplicat, bratul unui barbat, sexul unei femei, gura lui sau a ei, totul se amesteca. A avea o relatie in trei este ca si cum ai iesi din tine, din propriul tau corp ca sa faci dragoste cu o fiinta multipla care nu este nici numai barbat, nici numai femeie. Placerea to apartine mai multor maini diferite si nu stii de fapt cui apartine.

Unde este sentimentul?

„Un asemenea subiect ma surprinde”, ne scrie Mona. „Dragostea nu se imparte la trei, nu trebuie banalizata.” „Cred ca atunci cand iubesti, esti gelos si cand esti gelos, nu imparti cu ceilalti”, ne spune Simona. Discutia ramane deschisa.

Dorinta de a avea o relatie in trei apare adesea intr-un cuplu dupa o lunga complicitate in doi. Cand cunosti totul la celalalt (din punct de vedere sexual), dorinta poate slabi mai repede decat iubirea, iar relatia in trei pare a fi o modalitate de prelungire a unei relatii care a obosit. Este periculos insa pentru cuplu, caci asa cum ne spune si Sorin, „este foarte bine atunci cand to it stii pe cel care intra intr-un cuplu, este foarte excitant”.

Din ziva in care se naste un trio, cuplul nu mai exista si nu se mai reface niciodata, pentru ca o placere noua a venit sa o inlocuiasca pe cea precedenta. In aceasta fuga inainte, este foarte greu sa te mai intorci fara sa rupi cuplul. Legatura in trei poate ramane doar o fantasma… ca tot ceea ce este interzis, ca orice dorinta tabu, placerea este cu mult mai mare inainte sa o implinesti. Se aseamana putin cu zaharul, cu ardeiul iute sau cu alcool… cand te obisnuiesti si nu mai simti nimic, incerci sa-ti maresti doza, insa apoi este greu sa o scapi, sa te regasesti in doi… sau www.3xfemeie.ro

Comments are closed