Creare magazin online

E timpul să alegeți tipul de pardoseală sportivă

Sunteți responsabil pentru planificarea, proiectarea și revizuirea pardoselilor sportive pentru proiectul dvs.? Cu atât de multe opțiuni, care este cea mai bună alegere?
Designul și caracterul unei pardoseli sportive stabilesc fundamentul adecvat pentru o zonă sportivă de succes. Alegerile dvs. vor afecta simțul și gradul de utilizare al spațiului. Va fi necesară o documentație, eșantioane, specificații și fișe cu date tehnice înainte de a putea lua în considerare un plan de acțiune.
Trebuie să analizați calitățile estetice și caracteristicile tehnice ale produsului pentru a determina care este materialul potrivit pentru a satisface nevoile proiectului. Trebuie să examinați texturile, culorile, acoperirea garanției și capacitatea produsului de a respecta cerințele de sănătate, siguranță, eficiență și buget. Rețineți că trebuie să identificați și produsele care îndeplinesc cerințele prezentate în standardele ASTM.

Găsirea soluției perfecte de podele sportive pentru proiectul dvs. este esențială. Este o investiție pe termen lung care necesită o atenție deosebită.

Costul
Când alegeți o pardoseală sportivă, nu este suficient să vă mulțumiți cu orice podea care pare atractivă! Pentru a vă evalua costul, trebuie să priviți dincolo de prețul pardoselii. Când calculați rentabilitatea investiției, trebuie să luați în considerare costurile de instalare, costurile de întreținere și, în special, costurile pe termen lung legate de ciclul de viață al produsului. Cea mai ieftină pardoseală, de multe ori nu vă va economisi bani pe termen lung. Trebuie să determinați valoarea adăugată dintre diferite produse în funcție de ciclul de viață al produsului pentru a stabili care va fi cel mai profitabil pe termen lung. Costă mult mai mult să instalați un produs ieftin, de mai multe ori, decât să instalați un produs durabil și de înaltă calitate, o singură dată!

Timpul
În industria pardoselilor sportive, necesitatea de a reinstala o pardoseală poate fi costisitoare. În plus față de costurile financiare, trebuie să luăm în calcul pierderea de timp datorită faptului că instalația va fi inutilizabilă în timpul instalării.
Deoarece suntem conștienți de faptul că multe facilități au termene foarte strânse, facem tot ce ne stă în putere pentru a finaliza instalațiile la timp, astfel încât acestea să fie rapid pregătite pentru acțiune. În plus, anumite produse și tehnici de instalare pot oferi chiar rezultate de instalare accelerate.

Cum vă putem ajuta?
Personalul nostru experimentat înțelege numeroasele decizii care trebuie luate pentru a planifica finalizarea cu succes a unui proiect. Vă putem ajuta, deoarece recunoaștem provocarea de a alege între produse similare. Vă punem la dispoziție diferite tipuri și modele de pardoseli sportive, pentru a vă ajuta să evaluați mai bine și să vă luați în considerare opțiunile.

Comments are closed