Creare magazin online

Echipamente medicala achizitionate de la firme autorizate de aparatura medicala

Piata de aparatura medicala din Romania este una destul de dezvoltat, asta chiar daca performantele nu se regasesc si in centrele spitalicesti. Cele mai multe firme de aparatura medicala prezente in piata au in portofoliu numeroase echipamente medicale de ultima generatie, care pot livra rezultate rapide si detaliate.

Firme de aparatura medicala din Bucuresti

Bucurestiul este locul in care gasim cele mai multe firme de aparatura medicala. Acestea sunt si cele care incearca sa ajute cat mai mult clientii prin intermediul unor programe de parteneriat extreme de avantajoase.

Aceste programe de parteneriat pot fi accesate in anumite conditii. De exemplu, in care doresti achizitionarea mai multe produse de aparatura medicala, poti negocia cu reprezentatul companiei si obtine un discount important. Acest discount depinde insa de volumul comandat, asadar, cu cat cumperi mai multe produse, cu atat discountul oferit este mai mare.

In afara programului de parteneriat prezentat anterior, clientii pot alege sa plateasca costul de achizitionare al echipamentelor medicale dorite in rate. Acesta esalonare a platii poate fi obtinuta fara interventia unei institutii bancare, ci prin intermediul unui contract realizat cu firma de aparatura medicala, in baza caruia se stabileste un cost lunar.

Upsell-ul, adica schimbarea deciziei de cumparare al unui echipament medical cu unul mai performant si cu un pret mai mare, poate atrage oferirea unui discount din partea furnizorului de aparatura medicala.

Cele mai achizitionate produse de aparatura medicala

Un studiu gasit in mediul online arata ca cele mai multe echipamente medicale achizitionate de catre cabinetele medicale, fie ele private sau de stat, fac parte din categoria de investigatie. Mai exact, aparatura medicala de imagistica precum aparatele ecograf sau aparatele de radiologie se regasesc in topul celor mai achizitionate produse.

In afara echipamentelor medicale de imagistica, analizoarele au o cerere tot mai ridicata. Fie ca vorbim despre un analizor de hematologie sau un analizor de biochimie, ori chemiluminiscenta, ultimele inovatii aduse in domeniu au facut din acestea unele performante, capabile sa ofere rezultate rapide si detaliate.

Comments are closed