Creare magazin online

Eficienta gardurilor electronice pentru stapanii care tin cainii in curte

Un gospodar nu ar mai putea fi numit astfel daca nu ar tine în curte si un caine. Pe cat de banal nu ar parea, dar acesta este animalutul care invie orice casa. Pe langa postura de gardian, cainele devine cu timpul un membru al familiei. Uneori insa, in goana după actiunea ce se petrece dupa hotar, acesta incearca sa escaladeze obstacolul. Pentru a fi evitat acest scenariu, o solutie ar fi instalarea unui gard electric pentru caini. Acesta va deveni o bariera practica si inofensiva pentru patrupedul casei.

Gard invizibil caini pentru confortul stapanilor si vecinilor

Un gard electric invizibil pentru caini este mai mult decat util pentru o gospodarie. Odata instalat acesta va delimita perimetrul de actiune in care ii este permis cainelui (sau cainilor) sa se afle.

Odata ce acest tip de aparat de dresaj pentru caini isi va face efectul, cainele va sti ca nu are voie sa sara gardul si sa depaseasca anumite limite. La cat de usor se instaleaza un gardul electric, la fel de usor poate fi scos.

De pe urma instalarii unui asemenea dispozitiv stapanii vor fi in siguranta. Cainele va fi cel care le va asigura paza, dar nu va evada, in cautare de aventuri.

Daca cainele este lasat liber, uneori vecinii se arata deranjati de acest lucru. Asta pentru ca acesta ar putea cu usurinta sa sara gardul si sa gospodareasca prin curtile lor. La cat de energici sunt, ar putea sa faca si cateva boacane pe o proprietate straina. Iata de ce gardul electric va reprezenta inclusiv un aliat perfect pentru a mentine relatii bune cu vecinii.

Cum actioneaza un gard electric?

Gardul electric face parte din categoria de echipamente de dresaj pentru caini. Actioneaza prin emiterea unor semnale electrice, odata ce este atins. Printr-un asemenea impuls, care dureaza cateva milisecunde, cainelui nu i se provoaca durere. Pur si simplu el simte o actiune straina care se produce asupra sa. Acest fapt, il face sa renunte la ideea de a mai face tarcoale zonei respective.

Socul pe care il va simti patrupedul nu este periculos pentru sanatatea lui. Acesta se va simti doar neplacut, nimic mai mult. De altfel, in momentul achizitionarii trebuie sa specificati pentru ce animal este destinat gardul electric.

Impulsul se va activa ori de cate ori cainele va atinge gardul. Experientele de dresaj arata ca la scurt timp, cainele incepe sa perceapa ca in zona respectiva este un deranj, asa ca nu se va atinge de foarte multe ori.

Stapanul poate alege de sinestatator intensitatea impulsului, mai slab sau mai puternic.

Garduri electrice pentru animale – antidot pentru pradatori

Pe langa functia de baza pe care o va avea gardul, acesta va reprezenta un adevarat sistem de aparare impotriva inamicilor. Ne referim aici la pradatorii care ar putea cauta hrana pe teritoriul vostru. Acest lucru reprezinta un pericol mai ales daca in curte se afla si animale domestice.

Gardul electric ii va tine pe pradatori de partea cealalta a gardului. In acest fel, vietatile din curte vor fi protejate. In cele din urma, perimetrul stabilit de stapan va fi unicul in care cainele, dar si alte vietati domestice vor prefera sa se afle.

Comments are closed