Creare magazin online

Elementele de baza de ingrijire a pielii

Spalarea fetei ar putea parea previzibila, iar a explica cum se face poate fi inutil, nu? Doar stropesti niste apa pe fata, adaugi demachiant, te freci putin si clatesti. Nimic complicat. De fapt, pentru a face curatarea tenului in mod corespunzator, exista cateva lucruri de pastrat in minte, astfel incat sa obtii toate beneficiile de care ai nevoie de la acest pas de baza in ingrijirea pielii. Avand tehnica corecta, vei ajuta demachiantul sa-si faca treaba cum trebuie.

Pasii pentru caratarea fetei

Personal, imi place abordarea cu care confrunta spalarea fetei Ava Shamban in cartea ei si in care descrie toate etapele pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ti-ai curatat complet fata. Iata care sunt pasii:

Daca aveti parul lung sau daca aveti breton, trageti parul spre spate, astfel incat sa nu ai nimic pe fata. Facand asta inseamna nu numai ca toata fata ta va fi gata pentru curatare, dar te asigura, de asemenea, ca niciun produs de pe par nu se va transfera pe fata ta.Clateste usor cu apa la temperatura camerei. Rezistati tentatiei de a utiliza apa fierbinte din moment ce aceasta va usca pielea.
Se pune demachiant in mainile ude. Potrivit Shamban, cantitatea de demachiant de care aveti nevoie este cuprinsa intre 14 mm pana la 18 mm sau marimea unei perle medii sau mari. Frecati-va mainile impreuna pentru a va asigura ca demachiantul va fi aplicat in mod uniform pe fata. Acum masati usor, cu exceptia zonei ochilor. Nu te concentra doar pe o singura zona a fetei. Asigurati-va ca demachiantul ajunge pana spre linia parului, la urechi, sub barbie si chiar in partea din spate a gatului. Acest ultim pas este cel mai bine de facut in dus pentru a evita murdaria in baie. Va recomandam sa numarati pana la 30, in scopul de a va asigura ca ati curatat cu adevarat fata in mod corespunzator.
Se clateste bine fata. Ai putea folosi un prosop umed, curat sau o carpa moale, umeda pentru a elimina demachiantul in loc de apa.

Tamponeaza fata uscata cu un prosop. Nu freca fata cu un prosop pentru ca este prea agresiv pentru orice tip de piele. Poti sa apelezi totusi la saloane iasi daca nu te descurci.  Intotdeauna am recomanda utilizarea unui prosop separat, din bumbac, doar pentru fata ta. Daca aveti acnee, acest prosop separat nu este o alegere, ci o necesitate. Pielea fetei are nevoi diferite fata de pielea de pe restul corpului nostru, deci este important sa existe un prosop separat doar pentru fata, pentru a ne asigura ca fata va ramane curata dupa spalare mai ales daca aveti acnee. Incercati sa va spalati prosopul facial frecvent pentru a va asigura ca nu transferati murdaria de pe prosop pe fata.

Comments are closed