Creare magazin online

Epilarea cu laser: tot ce trebui sa stii

Ce femeie nu viseaza sa indeparteze odata pentru totdeauna parul de pe corp? Metoda de epilare cu laser este singura permanenta si in acest articol, va spunem tot ce trebuie sa stiti daca doriti sa o faceti.

Indepartarea parului cu laser este o metoda permanenta de indepartare a parului efectuata cu lumina, care amorteste foliculii de par si rupe ciclul de crestere al parului. Acest sistem de indepartare a parului este din ce in ce mai popular, atat la adolescenti, cat si la femei si barbati, deoarece este foarte confortabil, eficient si face pielea sa arate fabulos.

Ce este indepartarea parului cu laser?

Indepartarea parului cu laser este o metoda permanenta de indepartare a parului care utilizeaza emisii de lumina laser, motiv pentru care este cunoscuta si sub denumirea de fotoepilare. Fasciculul laser aplicat, are o anumita lungime de unda si o intensitate, care este absorbit de melanina parului, substanta care determina culoarea (fototipul). Acolo este transformat in caldura, astfel incat acesta distruge foliculul de par printr-un proces numit fototermoliza selectiva, deoarece distruge parul fara a afecta tesutul subiacent.

Cate sesiuni sunt necesare pentru o epilare definitiva?

Numarul de sesiuni necesare pentru a efectua tratamentul intr-o zona a corpului variaza in functie de persoana, tipul de piele, culoarea parului si puterea epilatorului pe care il utilizati. In general, intre 3 si 5 sesiuni sunt necesare, separate de 4 pana la 6 saptamani. Si uitati de par pentru totdeauna!

Are efecte secundare sau exista precautii care trebuie luate in considerare?

Ca masura de precautie, trebuie sa aveti in vedere faptul ca expunerea la lumina se simte ca o senzatie de arsura sau perforare, dar este un usor disconfort, desi depinde de fiecare persoana si de tipul tratamentului. Daca sunteti foarte sensibili la durere, luati in considerare unele sisteme care incorporeaza racirea pentru a reduce senzatia neplacuta sau care au un „mod sensibil”.

Dupa sesiuni, s-ar putea sa apara o inrosire a zonei, care poate dura de la cateva ore, pana la o zi, dar poate fi imbunatatita prin aplicarea de gheata asupra zonei.

Comments are closed