Creare magazin online

Epilarea definitiva – un adevarat deliciu cosmetic

Epilarea definitiva este procesul de indepartare a parului prin expunerea la impulsuri de lumina laser care distrug foliculul de par. Acesta a fost realizat experimental timp de aproximativ douazeci de ani inainte de a fi disponibil in comert. Epilarea definitiva este practicata pe scara larga in clinici, si chiar si in casele care folosesc dispozitive concepute si evaluate pentru calculatorul consumatorului. Multe revizuiri privind metodele de indepartare a parului cu laser, siguranta si eficacitate au fost publicate. 

Aparate folosite pentru o epilare

O epilare definitiva necesita un echipament special de ustensile, pe baza de laser sau multe alte astfel de tehnologii. Aceste aparaturi sunt numeroase:

Ecoplus – este cel mai bun aparat de epilare definitiva cu IPL si SHR. Aparat de epilare definitiva 2 in 1 cu 4 tipuri de tratament. In cazul IPL, lumina pulsata emisa de aparat se transforma in caldura in contact cu pielea: firul de par, prin intermediul melaninei – pigmentul care da culoare parului – preia si transmite caldura la nivelul radacinii care astfel va fi distrusa.

  • Ecolight – este un aparat nou de epilare definitiva, ultima tehnologie de lumina intens pulsata, ce permite fotoepilarea si tratamentul de intinerire pentru majoritatea fototipurilor, reduce timpul de tratament, crescand astfel profitabilitatea afacerii dumneavoastra.
  • Eneka pro xl – termosalud a lansat ultima inovatie in epilarea definitiva, aparatul Eneka PRO XL, cea mai avansata tehnologie cu laser dioda 4000 W si manipuli 808nm SPOT 20x9mm (1,8 cm) care garanteaza rezultate eficiente pentru toate tipurile de piele si de par.
  • Eneka pro 2xl – ermosalud a lansat ultima inovatie in epilarea definitiva, aparatul Eneka Pro 2XL, cea mai avansata tehnologie cu laser dioda de 5000W care garanteaza rezultate eficiente pentru toate tipurile de piele si de par.
  • Aura IPL – Lumina Intens Pulsata(IPL) este una dintre cele mai promitatoare tehnologii in estetica medicala. Solutia ideala intr-un centru estetic sau intr-o clinica medicala o reprezinta Lumina Intens Pulsata IPL AURA.
  • Ecolaser – Echipamentul ofera cea mai sigura si eficienta metoda de epilare definitiva ce functioneaza cu ajutorul laserului dioda care targheteaza foliculul pilos si distruge radacina.

Ele se pot gasi pe site-ul TopMedika.

Numarul de sedinte 

Parul creste in mai multe faze si un laser poate afecta numai foliculii de par in crestere activi. Prin urmare, sunt necesare mai multe sesiuni pentru a deteriora parul in toate fazele de crestere si a forta-o sa se intoarca la un par negru vellus colorat. Tratamentele multiple, in functie de tipul de par si de culoarea pielii, au aratat ca asigura o reducere pe termen lung a parului. Majoritatea pacientilor au nevoie de cel putin opt tratamente. Parametrii actuali difera de la dispozitiv la dispozitiv, insa producatorii si clinicienii recomanda, in general, sa asteptati intre trei si opt saptamani intre sesiuni, in functie de zona tratata. Numarul de sesiuni depinde de diferiti parametri, inclusiv de zona corpului tratat, de culoarea pielii, de coarseitatea parului, de motivul pentru hirsutism si de sex. Parul gros de culoare inchisa pe pielea usoara este cel mai usor de tratat.

In urmare, pentru o epilare definitiva de calitate aveti nevoie de aparate bune si totodata de specialisti care sa duca la bun sfarsit aceasta procedura. Cele mai bune aparate le gasiti pe https://www.topmedika.ro/echipamente-epilare-definitiva. 

 

Comments are closed