Creare magazin online

Este mașina electrică o alegere fezabilă în România?

Cu toții cunoaștem aportul benefic pe care îl putem aduce mediului prin alegerea unei mașini electrice. Dar este acest lucru într-adevar fezabil în România?


Acum câțiva ani, răspunsul ar fi fost poate. Dar lucrurile s-au schimbat. Organele legislative au luat act de cererea pentru mașina electrică (întrucât impozitarea unei mașini electrice în urmă cu câtiva ani se facea sub clasa atelajelor agricole, neexistând o clasă specifică la vremea aceea), iar disponibilitatea stațiilor de încărcare nu mai reprezintă un semn de întrebare pentru români. În ceea ce privește taxa auto în anul 2018, președintele Asociației Societățiilor de Service Auto Independente (ASSAI) Cristian Muntean a declarat ca majoritatea autoturismelor înmatriculate vor suporta taxe mari, preponderente gradului ridicat de poluare pe care îl poartă.

Un alt vot de încredere față de fezabilitatea și rentabilitatea mașinii electrice este adus de parlamentarul Mircea Cazan, care explică că maşina sa Tesla are o autonomie de 450 – 500 de km cu bateria plină, implică numai costuri de parcare și avantajele ulterioare cumpărării unui asemenea autoturism sunt într-adevăr numeroase.

Poti, afla toate detaliile pe care ti le doresti despre masini electrice, incarcare electrica dar si multe alte detalii tehnice de la Volt, liderii de pe piata Romaneasca din acest moment sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare, succesul lor se datoreaza faptului ca business-ul se concentrează 100% asupra statiilor de încarcat masini electrice, oferind calitate, continua inovare si dedicare pentru satisfactia clientilor.

Comments are closed